Rondleiding op de site: Quotes

quotemanypeoplemyselfamongthemEigenlijk spreekt de naam van deze rubriek al voor zich en is een introductie dus een beetje overbodig. Maar vermits we tijdens de vorige rondleidingen alle andere rubrieken al hebben voorgesteld doe ik dat met deze laatste sectie toch ook maar eventjes.

Poetry is a way of looking at the world for the first time. – W.S. Merwin 

Door de jaren heen heb ik immers erg veel treffende quotes gelezen. Ik ben niet iemand die ze uit het hoofd kan citeren, maar heb ze wel verzameld. Af en toe post ik er een nieuwe op deze pagina. Gezien mijn grote verzameling én het feit dat ik er wekelijks nieuwe tegenkom die me aan het denken zetten of mijn gevoelens perfect weergeven is het nog nooit een probleem geweest om voor nieuw leesvoer te zorgen. Een keuze kunnen maken uit al die mooie exemplaren is soms wel problematisch.

A well-composed book is a magic carpet on which we are wafted to a world that we cannot enter in any other way. – Caroline Gordon

Ik zou het zelf erg moeilijk vinden om een aantal favorieten te selecteren. Maar mochten jullie ooit eens tussen al die citaten rond snuisteren dan hoor ik graag welke jullie het meeste aanspreekt.

Vermits dit waarschijnlijk de laatste recensie in deze rubriek is, geef ik jullie graag nog even een overzicht van eerder verschenen blogposts mee.

Mijn persoonlijke collectie boeken                                                                             Mijn film-verzameling                                                                                                        Mijn muzikale-aanbod                                                                                                        Het recensie-archief                                                                                                            Eigen creaties als sjaals, bladwijzers, kaarten, cupcakes, …                      Een online kookboek met recepten die ik zelf regelmatig klaarmaak    De Forever Friends beren die ik al meer als 20 jaar verzamel

Edit: Ondertussen werden er reeds enkele van bovenstaande pagina’s van de site verwijderd. Je kan wel nog steeds het recensie-archief, mijn creaties en recepten raadplegen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.