Rondleiding op de site #1: Boeken

colorfinalmini

 

Het leek me een leuk idee om jullie in enkele blogposts een rondleiding op deze site te geven. Wie me via Bloglovin volgt ziet hier vrij regelmatig nieuwe posts verschijnen, maar vermits zowel de blog als site-rubrieken deels dezelfde naam hebben, leek het me een goed plan om jullie even te laten zien wat je nog kan terugvinden bij Zwartraafje.

boekenkoopjesDeze eerste rondleiding gaat natuurlijk direct naar mijn online boekenkast. 😉 Op Goodreads kan je natuurlijk terugvinden welke boeken ik gelezen heb of wil lezen. In deze rubriek kan je echter mijn eigen collectie terugvinden. Ik moet er momenteel nog enkele aan toevoegen, maar op 13 boeken na staan ze allemaal op deze ‘digitale’ planken.

zwartraafjebyemmyHet eerste wat je bij de boeken-rubriek zal opvallen is de mooie tekening die Emmy van Zon en Maan voor me maakte. In de linkerkolom kan je vervolgens per genre gaan rondsnuffelen tussen de boeken van mijn persoonlijke mini-bibliotheek of je kan het overzicht van alle recensies bekijken. Ik weet het vrij algemene rubrieken zijn zonder onderverdelingen. Op deze manier is het voor mij immers handiger om bij te houden. Dat spaart me dan weer tijd uit die ik veel liever aan het lezen zelf besteed. 😉

Als jullie daar aan het rondkijken zijn zal het waarschijnlijk ook snel opvallen welke genres het best vertegenwoordigd zijn in mijn boekenkasten.

Eigenlijk ben ik wel benieuwd welk genre bij jullie overheerst.

Edit: Ondertussen werden er reeds enkele pagina’s van de site verwijderd. Je kan wel nog steeds het recensie-archief, mijn creaties en recepten raadplegen.

4 gedachten over “Rondleiding op de site #1: Boeken”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.