Boeken Adventskalender – Winactie!

boekenadventskalenderDeze afbeelding hebben jullie ongetwijfeld al eerder gezien. Emmy van Zon en Maan ontwierp hem immers zelf om de tweede editie van deze bijzondere boekenmaand te lanceren. Emmy’s idee om december via haar Boeken Adventskalender om te toveren zorgt er voor dat we als boekenfans het jaar op een heel leuke manier kunnen afsluiten. Toen ik een tijdje terug zag dat ze een oproep deed naar mensen die een bijdrage willen leveren tijdens de editie van dit jaar was ik dan ook snel kandidaat.

De zoektocht naar een prijs verliep vrij snel. Ik heb hier immers voor de winnaar van deze wedstrijd een exemplaar van Marie Lu’s ‘Finale klaarliggen. Nu nog een bijhorende opdracht bedenken …

2014-11-29 16.34.37

 

Wil je kans maken op dit boek? Stuur me dan voor het einde van deze winactie een foto met je favoriete afsluitende boek in een serie én laat me meteen ook weten waarom dit boek je favoriete finale is.

Meer kans maken? Dat kan door één of meerdere van onderstaande zaken te doen.

Volg Zwartraafje op Bloglovin en like deze post (+1)                               Volg Zwartraafje op Facebook (+1)                                                                      Volg Zwartraafje op Twitter (+1)                                                                              Tweet het volgende bericht: “Ik doe mee aan de BAK Winactie van @Zwartraafje op http://wqd.nl/QqmdV en maak kans op Finale van Marie Lu” (+1)

Vergeet niet om me te melden onder welke naam of namen je me volgt!

Deelnemen kan t.e.m. 15 december.  De winnaar zal nadien hier bekend worden gemaakt.

 

8 gedachten over “Boeken Adventskalender – Winactie!”

  1. Oeh leuke giveaway! Maar ik heb hier pas iets gewonnen dus ik zal maar niet te hebberig zijn en deze aan me voorbij laten gaan ^^ succes aan de deelnemers!

    1. Dag Astrid, je mag je foto versturen via de ‘Contacteer mij’ die je in de linkerkolom (onder de foto) ziet staan. Ik heb het blijkbaar niet expliciet vermeld, goed dat je het dus even vraagt.

        1. Hey Sylvia, de foto is ondertussen weggevallen hoor. Kijk maar even bij de post die gisteren online kwam. Je moet wel de vraag beantwoorden, maar het is niet meer nodig om een foto te versturen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.