Bookmarks & Giveaway-plannen

Ik had het in een eerdere blogpost al over de bladwijzers die ik zelf maakte. Ondertussen zijn dat er al wel enkele die je bovendien op de site kan terugvinden.

DSCN3697
Van deze vrij eenvoudige maar wel vrolijke uil-bladwijzers

 

 

DSCN4277
en dit kleurrijke exemplaar dat ik als verjaardagscadeau maakte

 

 

 

DSCN4268  DSCN4269

tot deze twee juweeltjes. De blauwe versie zagen jullie eerder al passeren vermits ik ook deze als verjaardagspakje had gemaakt.

 

                     DSCN4271  DSCN4272

Deze paarse versie is mijn eigen exemplaar, maar dat zal jullie gezien de kleur niet echt verbazen. Ik heb er meteen ook één van mijn geliefde Forever Friends-beertjes in verwerkt.

Ik heb momenteel echter nog voldoende materiaal over om nog zo’n bladwijzer te maken en dit leek me ideaal als prijs voor een Bloglovin Giveaway, vermits jullie daar als boekenliefhebbers waarschijnlijk allemaal interesse voor zullen hebben.

DSCN4448[1]Zoals je waarschijnlijk op de foto kan zien is de keuze in kleur echter wel beperkt tot groen, paars of turquoise. Nu is het natuurlijk de vraag of ik de bladwijzer meteen maak zodat jullie duidelijk weten wat er te winnen valt of net wacht tot ik aan 75 volgers ben geraakt én een winnaar heb kunnen selecteren, die dan meteen zelf zijn/haar favoriete kleur kan uitkiezen.

Wat denken jullie?

11 gedachten over “Bookmarks & Giveaway-plannen”

  1. Leuke actie voor een prachtige boekenlegger!
    Ik zou de winnaar laten kiezen tussen de 3 kleuren. Dan heb je echt een gepersonaliseerde bladwijzer en die is nog specialer 🙂

  2. Leuk idee, maar ook voor zo’n uiltjesboekenlegger zou ik aan de prijsvraag meedoen! 🙂 Je kunt de winnaar dan laten kiezen tussen die drie kleuren of een andere (gepersonaliseerde) boekenlegger.

    1. Dat is inderdaad een goed idee Janita. Maar je moet geen vraag beantwoorden hoor. Vanaf er 75 volgers zijn wordt één van die 75 mensen de winnaar. 🙂

  3. Ik zou de winnaar laten kiezen, dat maakt het nog specialer.
    En als je ooit een winkeltje begint in bladwijzers, heb je alvast 1 klant :).

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.