En de winnaar is …

parelsbladwijzerIk zou het jullie niet kwalijk nemen mochten jullie het ondertussen alweer vergeten zijn, maar er liep dus nog steeds een winactie op deze blog. Zodra ik 75 volgers had bereikt op Bloglovin maakte één van hen immers kans op een boekenjuweel. Ik was dan ook heel blij toen ik gisteren zag dat ik dat aantal had bereikt. Vanochtend bleek dat het er plots weer eentje minder was, maar waarschijnlijk hebben jullie net als ik genoeg van het lange wachten. Hoog tijd dus om een winnaar te selecteren.

2014-08-26 10.43.59Tegenwoordig heb je daar allerlei manieren voor om dat automatisch te laten gebeuren, maar ik ben op dat vlak blijkbaar old-fashioned want ik haalde mijn vulpen boven en schreef alle namen zelf op papier. Plooide die vervolgens dubbel en stak ze in een grote glazen pot. Hé, het is slecht weer, de perfecte gelegenheid dus om me met iets dergelijks bezig te houden.

 

2014-08-26 11.05.56Ik zou gerust de cavia’s willen aanspreken om als onschuldige poot te fungeren, maar vermits die dan waarschijnlijk gewoon alle strookjes verscheuren, heb ik maar gewoon zelf met gesloten ogen mijn linker hand tot onschuldige gedoopt. Als je eens niet weet wat doen, moet je maar eens proberen om met je ogen toe je hand in zo’n glazen pot te krijgen zonder hem van het aanrecht te stoten en er ook nog eens een foto van te maken die niet wazig is. Liefst een foto waar de pot ook effectief op staat. Deze was het beste, dus daar zullen jullie het mee moeten doen. 😉

2014-08-26 11.06.10Dit was natuurlijk de belangrijkste foto. Laat die bril en dat vergrootglas nog maar even liggen ……. MARILYN DEGRYSE is de winnaar geworden. Kan je me een mailtje sturen om je favoriete kleur én adres te bezorgen?

Het grootste voordeel van al dat knippen – schrijven – vouwen is dat ik nu natuurlijk het grootste werk al gedaan heb. Misschien moet ik de inhoud van die pot blijven aanvullen zodat ik bij 100 volgers gewoon een nieuwe bladwijzer kan verloten …

2014-08-26 11.05.30

 

4 gedachten over “En de winnaar is …”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.