Foto-update #9

fotoupdate1Oops, met die verjaardags-editie van vorige week, heb ik blijkbaar een heel deel foto’s verzameld voor de Foto-update van deze week. Misschien moet ik hem zelfs in twee splitsen zodat ik jullie geen overdosis bezorg. Veel kans trouwens dat jullie gaan denken dat ik een waardige concurrente kan worden voor het hoofdpersonage uit Sophie Kinsella’s Shopaholic-serie. Gelukkig koop ik doorgaans veel minder als de afgelopen weken.

2014-06-29 10.26.49Onverwachts werd er eventjes geleden een afspraak op het laatste moment gewijzigd. Ik ging normaal met iemand iets drinken en was van plan om haar daar te trakteren voor mijn verjaardag. Vermits ze moest rusten én we bij haar thuis hadden afgesproken wou ik dus zelf een traktatie meenemen. Alleen was ik daar dus niet echt op voorzien. Dus werd het een improvisatie-receptje, of misschien beter een ‘wat-heb-ik-voor-bruikbaars-in-huis’- gerecht. 😉 Het eindresultaat was een trifle met banketbakkersroom, aardbeien uit blik en slagroom met een gevuld vanille-koekje.

2014-06-30 13.03.09

 

 

Dit boek kreeg ik onlangs toegestuurd door L.S.Amsterdam, de recensie van ‘Droomeiland’ is ondertussen reeds verschenen op de blog.

 

 

2014-07-01 14.27.35Deze lading gebak was ik dan weer goed op voorbereid. De familie was een beetje groter geworden én daar hoorde een geschenkje bij. Vermits het zo’n grappig geboortekaartje was heb ik me daar op gebaseerd. De cakejes met chocolade-meringuebotercrème zien er niet exact hetzelfde uit als die op het kaartje, maar ze komen toch dicht in de buurt.

2014-07-07 11.35.27Ik heb al eens eerder gemeld dat ik vrij veel kan transporteren met de fiets, dankzij mijn niet zo mooie, maar wel grote fietstassen. Deze foto’s vond ik echter wel grappig. Mijn vake was zijn fietstas bij ons vergeten en die kon ik dus zonder probleem zo terug naar hen brengen. 😉

2014-07-12 18.04.54

 

Joepie! Nieuw recensie-leesvoer. Ook dit boek kreeg ik van LS Amsterdam, alleen werd het tweede deel uit deze reeks toegestuurd en moet ik dus eerst nog even opzoek naar het voorgaande deel. Ik vermoed dat dat geen overbodige luxe zal zijn om alles goed te kunnen volgen.

 

2014-07-13 13.49.31Ja hoor, we komen bij het shopaholic gedeelte. Een winkeldagje was al eventjes geleden, een tijdje geleden vond ik toevallig wel twee kleedjes toen ik met een vriendin mee rondkeek, maar dit keer ging ik met mijn twee nichtjes om uitgebreid bij te praten en ondertussen te zien of er interessante solden waren. Eigenlijk rekende ik er niet echt op dat ik iets zou vinden. Deels omdat het solden zijn én ik dan vrijwel nooit iets vind, maar ook omdat ik dringend cardigans nodig had én als ik iets specifiek moet vinden dan kom ik dat doorgaans zeker niet tegen. Dit keer had ik dus wel geluk, niet een klein beetje maar héél veel. Vier cardigans én opnieuw twee kleedjes. Het ziet er naar uit dat de favoriete winkel van mijn schoonzusje ook die van mij aan het worden is.

2014-07-13 13.51.33 2014-07-13 13.54.04 2014-07-13 13.57.38

2014-07-11 10.05.03Diezelfde dag heb ik echter ook de cadeaubon die ik won bij Boekenfans omgewisseld voor het tweede én derde boek uit de Middernacht-reeks van Lara Adrian.

 

2014-07-13 20.17.31Het afgelopen weekend was heel rustig. Zoals je op de foto kan zien werkte het weer ook niet echt mee. Het leek hier wel een zondvloed, sommige straten in onze gemeente stonden helemaal blank. Gelukkig hadden we zelf geen schade, maar ik vrees dat veel mensen minder geluk hadden. Typisch weer om met een boek in de zetel te kruipen en/of aan het knutselen te slaan. Ik deed beide en maakte deze drie nieuwe bladwijzers.

2014-07-13 19.18.18Voor wie het gemist heeft, er loopt hier een Giveaway-actie waarbij één van dit soort bladwijzers wordt verloot vanaf ik 75-volgers heb op Bloglovin. Vermits dat aantal stilletjes aan in zicht komt ben ik dus alvast aan het knutselen gegaan. 😉

Volgende week volgen de andere foto’s. Ik kan al wel verklappen dat daar nog een deel verjaardagsgeschenken bij horen én een grote lading boeken van The Book Depository …

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.