Foto-update #7

il_340x270.397071987_74va

 

Het is alweer eventjes geleden dus jullie hebben weer een terugblik in foto’s van me te goed. Dit keer is het echt een allegaartje van allerlei zaken geworden …

2014-06-18 08.38.16

Bijvoorbeeld dit kommetje muesli, al enkele weken mijn doorsnee-ontbijt, maar dit keer was het een ‘liefdevolle’ portie. 😉

2014-06-18 11.41.18Toen ik de dag nadien op controle moest in het ziekenhuis, bleek dat zelfs de medische sector mee op de voetbalgekte in speelde. Nu moet ik eerlijk toegeven dat we geen vlag hebben opgehangen. Ik heb me zelfs niet verkleed. Supporteren doen we hier meestal rustig vanuit de zetel, maar dit hoesje heb ik toch wel gebruikt toen ze het meekreeg in het ziekenhuis. Ik vind het er eigenlijk wel grappig uitzien, al had ik het nog veel leuker gevonden mochten ze me een paars exemplaar geven.

2014-06-18 15.34.30Eigenlijk was ik enkele jaren geleden al is van plan om een clafoutis uit te proberen, maar om de één of andere reden was het er nog nooit van gekomen. Toen ik een tijdje terug dit recept in het magazine van Delhaize zag staan, wou ik daar toch eens verandering in brengen. Zeker omdat ik las dat dit gerecht een textuur heeft die ergens tussen flan én broodpudding in ligt, alleen leek dit uiteindelijk niet het geval te zijn. Ik ben er zelf alleszins geen fan van.

2014-06-18 20.18.47De winnaar van de Facebook-Giveaway is ondertussen al eventjes bekend, maar het duurde nog eventjes vooraleer ik wist wat haar Top 3 in bladwijzers en/of kaartjes was. Deze drie zijn het uiteindelijk geworden. De Bloglovin’ Giveaway loopt nog steeds, dus als je kans wil maken op een zelfgemaakt boekenlegger-juweel dan maak je sowieso kans vanaf je mijn blog volgt via Bloglovin.

2014-06-19 16.30.57Bestaat er geen regeltje dat zoete zondes annuleert vanaf er fruit in verwerkt is? Deze mango-ananas smoothie was alleszins heerlijk fris op een warme middag. Doorgaans kom ik niet zo makkelijk bij MacDonalds, maar toen we op zoek gingen naar verfrissing was dit wel de snelste én betaalbare oplossing.

 

2014-06-19 19.17.30

 

Twee nieuwe T-shirts én ineens ook wat extra kleur in de kleerkast

2014-06-19 19.17.56En een nieuw badpak, want dat had ik wel nodig vermits we naar Centerparcs gingen en ik wel naar het tropisch zwembad wilde gaan. Mijn vorig exemplaar was na enkele jaren echt wel eens aan vervanging toe.

 

2014-06-20 14.32.33Ik heb ook nog eens een keertje flantaart gemaakt én dit keer was ze bijna perfect. Nu ja, mijn echtgenoot vond ze al goed, dus misschien ben ik zelf iets te perfectionistisch aangelegd.

 

2014-06-20 14.33.25Flantaart, chips en koekjes voor hem … watermeloen, kersen én aardbeien voor mij. Gezond eten is zoveel leuker wanneer je voor deze lekkernijen kan kiezen.

 

 

2014-06-19 12.53.20De recentste lading recensie-boeken die ik kreeg toegestuurd. Een gevaarlijk verlangen heb ik tijdens de korte vakantie al kunnen lezen, dus die recensie zal hopelijk vrij snel op de blog verschijnen.

Eigenlijk had ik ook een leuke foto van tijdens die midweek in Centerparcs maar er is blijkbaar iets misgelopen met het verzenden van die recentste afbeeldingen waardoor ik er blijkbaar een aantal kwijt ben. 🙁

2014-06-20 17.15.47Onlangs kwam het er echter wel nog eens van om enkele kaartjes te maken, dus daar kan ik er jullie gelukkig wel al ééntje van tonen.

3 gedachten over “Foto-update #7”

    1. Ja hoor, ik ben nu in ‘Rozengeur en zonneschijn’ bezig en die is echt wel leuk om te lezen. Dan zal je de volgende foto-update wsl de moeite vinden want daar komen normaal foto’s van alle gerechtjes & desserten van mijn verjaardagsfeestje deze zondag. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.