Foto-update

fotoupdate1Ligt het aan mij of lijkt de tijd echt steeds sneller voorbij te vliegen. Soms heb ik echt de indruk dat iemand de fastforward-toets van de afstandsbediening ingedrukt houdt. Hoog tijd dus om jullie nog eens een foto-update te bezorgen.


DSCN4418Dit boek won ik een tijdje geleden via Facebook. Nu ja, eigenlijk ben ik niet degene die het won. Het was immers de bedoeling dat je meedeed en opgaf wie jij graag dit boek zou geven. Een vriendin had mij opgegeven en ik haar, maar zij was dus eigenlijk degene die won al staat deze Patterson ondertussen wel in mijn boekenkast te pronken.

DSCN4413 2014-05-11 11.29.30

2014-05-09 17.30.59 2014-05-08 15.14.20

Ik merk dat ik minder toe kom aan het maken van nieuwe kaartjes, maar toch zijn er weer enkele leuke uil-exemplaren bijgekomen. Een van hen, wordt binnenkort zelfs in een aparte blogpost vermeld want die heeft waarschijnlijk een streepje voor bij alle boekenfans.

DSCN4448[1]Sommige van jullie hebben het misschien al gelezen, maar ik organiseer hier op Bloglovin een winactie. Wanneer ik 75 volgers heb zal één van die mensen een bladwijzer-juweel winnen. Ik maakte er eerder al één voor mezelf en eentje voor een jarige vriendin. Maar de winnaar krijgt er dus ook zo’n speciale bladwijzer én mag zelf kiezen of hij/zij die in het blauw, groen of paars wil.

2014-04-30 15.29.45Vrij regelmatig passeer ik eventjes langs de bibliotheek voor nieuwe boeken. Gisteren had ik geen nieuwe exemplaren mee, vermits ik eerst enkele recensie-exemplaren wil lezen. Maar dit waren de exemplaren die ik de laatste keer mee naar huis nam.

2014-05-10 15.31.48Afgelopen zondag was het moederdag en dus hield ik me nog eens bezig met het maken van deze pralines met een witte chocoladeroom-vulling die mijn moeke graag lust. Het huis ruikt dan vrijwel de hele dag naar een chocolade-bar, niet zo handig wanneer je er zelf van probeert af te blijven. 😉

2014-05-06 15.47.06Onlangs werd een vriendin voor de derde keer mama. Na een zoon en een dochter, kregen ze er nog een meisje bij. In plaats van cupcakes te versieren, of beschuit met muisjes te besmeren zorgde ik voor een andere attentie … deze roze macarons. Op de foto zijn ze natuurlijk nog niet gebakken, nadien kwam er nog een witte chocoladepasta tussen. Alweer een heuse uitdaging om er aan te weerstaan.

2014-05-09 14.22.41Van uitgeverij Harlequin kreeg ik deze twee boeken toegestuurd. Van ‘Bloedband’ hebben jullie ondertussen de recensie al van kunnen lezen, ik kijk er echter naar uit om binnenkort ook ‘De verloren prins’ te lezen.

DSCN4492Gisterenavond was ik alleen thuis en dat was de perfecte gelegenheid om één van de recepten op mijn site uit te proberen waar nog geen foto bij staat. Het is immers de bedoeling om ooit elk recept van een afbeelding te voorzien, maar het is ondertussen al duidelijk geworden dat dit nog wel eventjes kan duren. Deze quiche met pompoen en feta-kaas is ondertussen alvast in orde.

2014-05-13 11.02.14De postbode had gisteren ook nog een leuke verrassing voor me bij want via Uitgeverij Lannoo kreeg ik ‘De Schilder’ van Nora Roberts toegestuurd om te recenseren. Een boek dat ik als Nora Roberts-fan natuurlijk heel erg graag wil lezen.

2 gedachten over “Foto-update”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.