Nieuwe blog in de maak

vraagtekenJullie hebben het misschien al gemerkt, ik heb eventjes wat minder tijd voor de blog. Of beter … DEZE blog. Ik ben immers druk bezig met een nieuw exemplaar. Gelukkig met de nodige hulp van mijn echtgenoot want anders zou er niet veel van in huis komen. Momenteel horen jullie dus wat minder van me, maar in de toekomst wordt het wel veel makkelijker om me te volgen én om jullie vragen & reacties voor me achter te laten.

Ik kijk er echt naar uit om mijn recensies meteen ook via een blogpost met jullie te kunnen delen, om regelmatiger iets te kunnen posten, … Het valt een beetje op dat ik aan het aftellen ben. Eerst moet er echter nog een hoop gebeuren vooraleer we zover zijn.

 

Toch snel even laten zien waar ik ondertussen allemaal mee bezig ben naast het werken aan de site en het lezen van al die leuke/spannende/ontroerende/ … boeken

 

DSCN4318Zo heb ik deze nieuwe stempel alvast eens uitgetest in ingekleurd. Hopelijk komt het er binnenkort van om hem in een nieuwe kaart te verwerken.

 

 

DSCN4317Ik weet niet zeker of je het op deze foto goed kan zien, maar ik heb ook alle afgewerkte kaartjes op de achterzijde voorzien van de url van mijn site. Zo weten de ontvangers meteen ook waar de kaart vandaag komt. Vroeger deed ik dat niet omdat ik dacht dat mensen dat liever niet hadden, maar op de achterzijde van een kaartje dat je in de winkel koopt staat ook een merknaam … op de duur ben ik dus toch gezwicht. Al ben ik wel blij dat ik er een stempel voor had en ze niet allemaal moest schrijven.

 

DSCN4307En ja hoor, er zijn ook weer een deel nieuwe kaartjes gemaakt. Dit is er alvast eentje van, de overige kan je binnenkort terugvinden in de kaartjesrubriek. Of via de Zwartraafje-facebook pagina voor diegene die ze graag een grotere en duidelijkere foto bekijken.

 

highteaOndertussen ben ik ook nog steeds op zoek naar een goed recept voor scones. Stilletjes aan begint die zoektocht op een heuse uitdaging te lijken. Dit eerste recept was het alleszins niet. Ze leken meer op rotsjes dan op de typsche scones. Het tweede recept dat ik gisteren heb gebruikt was nog niet perfect maar het had wel potentieel. Klinkt chique, maar betekent eigenlijk vooral dat ik het binnenkort nog eens ga uitproberen mits enige wijzigingen. Hopelijk heb ik dan als eindresultaat wel mooi gerezen scones. Jammer genoeg heb ik er gisteren geen foto van gemaakt, maar ik heb ze wel tijdens een leuke bijpraat-sessie samen met de buurvrouw uitgetest. Hopelijk is in dit geval de derde keer effectief de goede keer. De clotted cream en braambessenjam pasten er alleszins al geweldig bij.

 

Natuurlijk heb ik de afgelopen dagen weer een heel deel boeken verslonden. Deze week heb ik zelfs een eerste recensie-kookboek ontvangen en gerecenseerd. Mijn persoonlijke mening over deze boeken kunnen jullie alvast nalezen op de site. Godinnenwraak – Aimee Carter / Renata – Lara Adrian / Godin van Nature – PC Cast / The Green Kitchen – David Frenkiel & Luise Vindahl / De Test – Joelle Charbonneau

 

Jullie hebben waarschijnlijk al door dat er een pak meer blogposts gaan verschijnen wanneer ik elke recensie in een blogpost met jullie kan delen. 🙂

zwartraafjebyemmyDeze afbeelding wou ik jullie echter zeker ook tonen. Emmy van Zon en Maan maakte deze voor me en jullie kunnen hem vanaf nu steeds bewonderen wanneer je een bezoekje brengt aan de boekenrubriek van deze site.

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.