Steampunk Librarian

Zoals jullie eerder konden lezen keek ik ontzettend uit naar F.A.C.T.S. In Gent. Mijn laatste post was de avond vlak voordien, ondertussen is het dus alweer eventjes geleden, maar ik heb er wel van genoten om eindelijk mijn Steampunk Librarian-outfit te kunnen dragen. Wie zich afvraagt welk gezicht er bij dat ‘Zwartraafje’ hoort, kan dus op de F.A.C.T.S FB-pagina op zoek gaan naar iemand met een booknerd-waardige outfit. 🙂

 

DSCN3993De foto van dit kunstwerkje ga ik jullie echter niet onthouden. Dit hoedje is in exact hetzelfde leer gemaakt als de corset-vest die bij de outfit hoorde. Het is dan wel niet bestand tegen het typische herfstweer, maar past wel perfect bij de rest van de outfit. Momenteel staat het als pronkstuk in de boekenkast maar in april zet ik hem zeker opnieuw op om naar de Antwerp Convention te gaan.

 

Jammer dat verkleed naar de Boekenbeurs gaan nog niet is ingeburgerd, anders was die ‘Steampunk Librarian’-oufit daar wel de perfecte combinatie voor geweest. Nu zou ik echter iets te veel opvallen, dus ik vrees dat het bij de klassieke jeans en T-shirt die geen vreemde blikken zal uitlokken. Het is al jaren geleden sinds mijn laatste bezoekje aan de Boekenbeurs. Maar nu ligt mijn toegangsticket dankzij de mensen van L.S. AMsterdam, op me te wachten. Ik kijk er wel naar uit hoor, zowel naar de voorstelling van An Janssens boek als naar al die nieuwe titels. Nu ja, ik hoop toch weer enkele titels te ontdekken die ik nog niet ken.

 

DSCN3975Al zal dat in vergelijking met vorige jaren waarschijnlijk minder snel voorvallen vermits ik dankzij al de nieuwsbrieven en FB-pagina’s van uitgeverijen blijf opvolgen welke nieuwe boeken er (gaan) uitkomen. Sommige heb ik zelfs al gelezen als recensie-exemplaar. Ik ben heel blij dat ik die mailtjes verstuurd heb. Al had ik niet verwacht dat ik zoveel vers leesvoer zou toegezonden krijgen.

 

DSCN4010De foto’s hieronder zijn de boeken van L.S.Amsterdag en Harlequin die ik de afgelopen 1,5 week per post kreeg opgestuurd. Ik heb al goed mijn best gedaan, dus bij de recensies kan je al lezen wat ik van ‘Slaaplied’, ‘Vlinders voor altijd’, ‘Ik besta niet en ‘Eerlijk duurt het langst’ vond. Maar er staan er nog een heel deel op me te wachten.

 

DSCN4009

DSCN3973Vlak voor deze pakketten aankwamen, werd ook het 10de boek van Lara Adrian geleverd. Mijn eerste bestelling bij The Book Depository. Ik heb iets langer moeten wachten als bij bijvoorbeeld Amazon.de maar de prijs van het boek viel wel erg goed mee. En het boek zelf gelukkig ook. Ik heb telkens een beetje schrik dat het plots niet leuk meer zou zijn, maar ik blijf haar boeken in één ruk uitlezen om vervolgens vol ongeduld te wachten tot het volgende deel in paperback-versie uitkomt. Gelukkig heb ik in de tussentijd nog een heleboel andere leuke boeken om te ontdekken.

 

DSCN4005Dankzij al dat lezen komt het er minder vaak van om te knutselen, maar vanochtend nog heb ik een deel nieuwe kaartjes afgewerkt, die je morgen waarschijnlijk al zal kunnen terugvinden op de site. Nu het echt herstweer is, zal deze nieuwe sjaal misschien ook wel een nieuwe eigenaar vinden. Eentje af en ondertussen aan twee andere aan het verderwerken. Ook voor de kaartjes telt hetzelfde, de net afgewerkte zijn nog niet ingepakt of ik heb al allerlei ideetjes voor nieuwe kaarten.

 

DSCN3977Wel grappig dat men vroeger op school steeds zei dat we goed moesten opletten omdat we die bepaald theorie nog heel ons leven gingen moeten kunnen toepassen. Want na al die waarschuwingen heb ik nooit de volgorde der vergelijkingen, of de beruchte cosinus meer nodig gehad. Het mooi binnen de lijntjes kleuren komt echter nog steeds van pas. 🙂

DSCN4008Vanaf de zon zich minder laat zien, wordt er hier duidelijk weer meer gebakken. De afgelopen week kwam de dochter van mijn nicht nog eens langs voor een knutselmiddag met zowel appelflappen als een mascarpone-appeltaart tot gevolg. Vervolgens maakte ik deze taarten voor de babyborrel van het metekindje van een goede vriendin. Binnenkort komen er misschien ook nog een lading macarons en versierde dieren-cupcakes en dus ook foto’s voor jullie.

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.