Aanwinsten December 2023

Ahum, net als juli is ook december doorgaans een heuse Dudley maand wanneer het op nieuwe aanwinsten neerkomt. Dat is dit jaar duidelijk niet anders. Ook dit keer mocht ik Immers in de laatste maand van het jaar weer heel wat leuke nieuwe items aan mijn collecties toevoegen. Grotendeels door de feestdagen maar ook door de fijne kerstswap waar ik aan meedeed, het bezoekje aan de kerstmarkt in Essen en deze twee toffe adventskalenders die ik mocht openen.

Daarnaast deed ik er zelf nog een schepje bovenop. Bijvoorbeeld door bij Anouk van AnotherView een aantal producten uit haar wintercollectie te bestellen. Zo werd mijn bladwijzercollectie weer meteen wat groter. Daarnaast kocht ik echter ook enkele mooie prints, een kerstboomhanger in de vorm van een das (alleen een beetje jammer dat hij geen gele sjaal aanheeft) en een laatste exemplaar van een oude pin waar ik al een hele tijd over aan het twijfelen was. Die heb ik sinds hij hier toekwam echter vrijwel dagelijks gedragen dus ik had hem eigenlijk al veel eerder moeten bestellen.

Eén van mijn pennenvriendinnen stuurde me onverwachts een Hufflepuff muts toe. Zo’n leuke verrassing. Mocht het nu toch nog winters weer worden ipv herfstig dan kan ik mijn oren meteen beschermen tegen de kou.

Mijn eerste bezoekje aan een heuse kerstmarkt zorgde ervoor dat ik in Essen ook twee drogisterijen bezocht en vervolgens terug naar huis keerde met een hele voorraad theesmaken van Theekanne en een voorraadje douchegels plus een shampoo waar mijn hoofdhuid hopelijk wél goed tegen kan.

Daarnaast prijs ik mezelf ook heel gelukkig met de warme kerstwensen die hier in de brievenbus terechtkwamen én het feit dat ik in Essen de perfecte doos vond om mijn (kerst)post in te bewaren.

Deze vijf leuke boeken vond ik naast andere fijne verrassingen in het Kerstswap pakket waar ik het eerder in de intro van deze blogpost al over had.

Gifts – Laura Barnett, Christmas at the Borrow a Bookshop – Kiley Dunbar, The Cornish Cream Tea Bookshop – Cressida McLaughlin, A Holly Jolly Ever After – Julie Murphy & Sierra Simone en Shield of Winter van Nalini Singh

Dankzij de feestdagen en het ene boek dat ik zelf kocht (The Christmas Book Club van Sarah Morgan) werd ook de TBR nog wat groter. Van mijn schoonouders kreeg ik namelijk de Wizarding Almanac en manlief gaf me met kerst de prachtige Mina Lima editie van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

We gingen geen pakjes uitwisselen dus kwamen deze HP koekjes steekvormen die ik van mijn schoonbroer en schoonzus kreeg helemaal als een verrassing.

Daarnaast kreeg ik van mijn schoonouders ook deze Gringotts kluis Lego-set en van manlief Dumbledore’s Office. Perfecte timing trouwens vermits het de 27ste Build Lego Day was en ik dus al meteen één van de nieuwe sets in elkaar kon steken.

Toen ik deze bordeaux paarse chenille trui (waarvan de kleur niet op foto te krijgen is) tegenkwam kon ik niet aan de nostalgie weerstaan. Als tiener had ik zo’n favoriete trui en die heb ik zo vaak gedragen dat hij uiteindelijk tot op de draad versleten was.

Van Nancy’s mama kreeg ik een zakje vol Forever Friends kaarten die Nancy had klaarliggen om naar me te verzenden. Enerzijds hartverwarmend en anderzijds extreem confronterend om een pakje te krijgen van iemand die er niet langer is.

Er werden ook drie paar nieuwe sokken gekocht en ik slaagde er daarbij in om in één sok zowel Kerst als een referentie naar Harry Potter te combineren.

Daarnaast kreeg ik ook een nieuwjaarsbrief (plus dikke knuffel) van mijn metekindje die ondertussen in het eerste leerjaar zit en hem heel netjes zelf geschreven heeft. Zo zot hoe snel de tijd vliegt want het lijkt nog maar net geleden dat ik haar allereerste door haar mama geknutselde nieuwjaarsbrief kreeg.

Alsof dat alles nog niet genoeg is liggen er momenteel nog twee pakjes die onder de kerstboom liggen te wachten tot deze avond. Van één van hen ben ik zeker wat het is. Tip: Als Mme Pomfrey niet tot hier komt dan ga ik wel naar haar. 😉 Het andere is sowieso een boek maar welk boek is nog even een verrassing. Die twee aanwinsten zal ik dus in de volgende Aanwinsten-blogpost vermelden.

2 gedachten over “Aanwinsten December 2023”

  1. Dat is weer een hele berg nieuwe aanwinsten! Leuk om ze allemaal bij elkaar te zien. Dankzij een hele lieve vriendin heb ik in december ook elke dag iets leuks kunnen toevoegen aan die lijst met aanwinsten. Nog eens dankjewel! ❤️

    1. Dat is uiteraard heel graag gedaan. Onze vriendschap duikt regelmatig op in mijn Grattitude app. Hopelijk kunnen we ook dit jaar weer van een aantal leuke bijpraat-afspraakjes genieten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.