Unboxing: Wishing you a novel-ous holiday season

Ja hoor, na de Zomer -en Halloweenswap was het weer zover … vandaag mocht ik het kerstswap-pakket dat mijn tot dan onbekende lootje voor me had samengesteld openen. Eigenlijk mocht het eerder al maar ik heb me braaf ingehouden tot het Kerst was en wat was het weer een super fijne ervaring. Kijken jullie even mee naar wat ik heb gekregen maar ook naar wat ik voor mijn eigen lootje had samengesteld?

Gekregen:

Wie mijn Santa was wist ik nog niet toen mijn swappakket dit jaar toekwam. Wat wel meteen duidelijk werd was dat mijn Santa in Nederland woonde en goed doorhad wat mijn favoriete fandom is. Santa wist zelfs in welk Hogwarts huis de sorteerhoed me heeft ingedeeld. Voor we mochten uitpakken kon ik dus alvast van een doos met mooie winterse Hogwarts illustratie genieten.

Bij het uitpakken zag ik allereerst een mooi kaart waaruit bleek dat Samantha dit jaar voor mij een kerstig swappakket had mogen samenstellen en dat heeft ze met verve gedaan.

Ik haalde heel wat pakjes uit de doos en deze waren zoals je in de volgende collage kan zien stuk voor stuk leuk ingepakt.

Qua kerstsverpakking zat het alvast helemaal goed met al die feestelijke details.

Maar ook achter die feestverpakking zaten heel wat leuke verrassingen verscholen. Zo kreeg ik van mijn Santa zowel schattige gingerbread koekjes als Brownie M&M’s.

Plus A Holly Jolly Ever After van Julie Murphy & Sierra Simone (ik las net het boek uit dat daar aan vooraf gaat dus dat komt mooi uit) en Christmas at the Borrow Bookshop van Kiley Dunbar. Mijn stapeltje kerstig/boekig leesvoer werd dus meteen weer wat groter.

Ik was duidelijk niet de enige die het moeilijk vond om binnen het swapbudget te blijven want daar stopte het niet bij. Mijn lieve Santa had immers nog meer nieuw leesvoer voor me uitgekozen. Ik kreeg immers ook Shield of Winter van Nagini Singh en The Cornish Cream Tea Bookshop van Cressida McLaughlin (there is no such thing as to much books about bookshops! Toch?)

De sinaasappelthee gaat ongetwijfeld lekker smaken tijdens het lezen en deze prachtige Chocolate Frog kerstboomdecoratie van Hallmark past perfect bij onze huidige kerstboom .

Het boek Gifts van Laura Barnett had ik nog in mijn handen gehad toen ik eerder dit jaar in Londen was maar toen had ik het braaf terug in het rek gezet met het idee dat het heel geschikt was om op mijn kerstwenslijst te zetten. Dankzij Samantha kan ik ook dat boek nu afvinken.

Ja, dat zie je goed. Ik kreeg niet minder dan VIJF nieuwe boeken cadeau van mijn lieve Santa. Nu dacht ik wel dat ik heel braaf was geweest maar zo braaf had ik nu ook weer niet verwacht. 🙂

Vooral omdat het hier nog steeds niet gedaan was. Ik kwam immers nog een mooie Hallmark kerstboom decoratie in Harry Potter thema tegen. Dit keer de bekende verpakking van Bertie Botts Every Flavour Beans. Plus een heerlijk kerstige kerstboom beker Ă©n briefpapier.

Niet Ă©Ă©n maar twee prachtige papierblokken in A5 formaat die zich perfect lenen als briefpapier. Op deze collage kan je meteen ook zien dat ik niet overdreef toen ik eerder schreef dat de Chocolate Frog decoratie perfect bij onze kerstboom past.

De schattige koekjes pasten dan weer bij de kerstsokken die ik tijdens het uitpakken droeg.

Ik ben dus zoals deze laatste overzichts collage aantoont weer ontzettend in de watten gelegd en heel erg blij met al die fijne pakjes. Ook via deze weg nogmaals een super dikke merci voor Santa Samantha.

Gegeven:

Zelf had ik ook mijn best gedaan om een fijn kerstpakket samen te stellen voor mijn lootje. Ik mocht opnieuw pakjes bij elkaar verzamelen voor lieve mede-Hufflepuff Elise.

Elise kreeg Tussen Slijk en Satijn van Lyne Uytterhoeven en House of Roots and Ruin van Erin A.Craig van me cadeau. Twee boeken die op haar wenslijst stonden plus een doosje met daarin een gouden Snitch op een houten houder en een Hogwarts poster ontworpen door Emmy van Zon en Maan.

Ik vond voor haar ook een portefeuille met het gouden trio er op,

Harry Potter stickers,

een tasje met uil om papieren zakdoeken in te bewaren

en een sleutelhanger van haar favoriete HP personage … Luna!

Een rolletje magische washi-tape en wat verwijzingen naar haar Hogwarts huis  …

namelijk een mini Hufflepuff beker

en een zakje met Hufflepuff sokken mochten uiteraard ook niet ontbreken.

Nu maar hopen dat deze sorteer-bruisbal haar opnieuw in Hufflepuff indient en ze niet met een identiteitscrisis uit het bad stapt.

Ik wilde haar eigenlijk Kinder Joy chocolade-eitjes met HP verrassingen geven met de vermelding dat ze deze best NIET onder het water kon openen maar toen besefte ik dat ze die niet mocht eten omwille van een allergie dus voegde ik gewoon nog enkele kleine HP items als verrassing aan haar pakket toe: een stickerboek, boekenlinten van Cedric en Luna en potlood-toppers van Hermione, Harry en Ron.

Plus iets lekkers dat ze wél mag eten.

Ze kreeg ook nog een omnibus met de twee eerste delen uit de Bakkerij Bliss reeks,

een winterse Hufflepuff bladwijzer van AnotherView,

een roze HP weekplanner in A5-formaat

en een Read More Books notitieboek waar enkele verwijzingen naar Harry Potter in verwerkt zijn.

Dit keer knutselde ik geen scrapbooking album maar een kerstige boekige kaart mét haar favoriete HP personage,

twee bladwijzers waar later nog lintjes aan werden toegevoegd

en een verzameling cadeaulabels in Harry Potter thema.

Vervolgens alles nog even in een Hufflepuff jasje hullen …

wat puzzelen om alles in de doos te krijgen …

en vervolgens moeten vaststellen dat Erroll (die er zo schattig uitzag dat ik hem bijna zelf had gehouden) persé het pakket wilde bezorgen. Gelukkig is het goed aangekomen want dat was met deze uil natuurlijk nog even af te wachten.

Alweer een fijne swap-ervaring dus. Tegen de zomer doe ik ongetwijfeld opnieuw met veel plezier mee. Nu nog mijn TBR overtuigen dat hij niet te zwaar moet tillen aan dat extra leesvoer.

2 gedachten over “Unboxing: Wishing you a novel-ous holiday season”

  1. Ik vind het altijd zo leuk om deze posts te lezen. Jullie hebben allebei duidelijk heel erg jullie best gedaan!

    1. Ik heb echt een heel fijn pakket ontvangen. Vooral heel fijn dat het allemaal zaken zijn die ik echt kan gebruiken of opwerken (zoals het lekkers en de stationary).

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.