Tegenstellingen #10

Wanneer je zoals ik zowel van lijstjes als boeken houdt is het niet meer als vanzelfsprekend dat je beide samenvoegt tot een geheel … boekenlijstjes. De ene keer baseer ik me op de cover en deel ik hier bijvoorbeeld een Raaf in de Spotlight-lijstje of een lijst met allemaal collages van boeken met een gemeenschappelijk element op de cover. Een andere keer focus ik me net op de titels of auteurs met posts als Kleurrijke auteurs, Steeds een tikkeltje meer of Here, there, everywhere als gevolg. De post van vandaag hoort in dat laatste rijtje thuis vermits ik ook met vaste regelmaat titels tegenkom die elkaars tegenpolen zijn en dus meteen ook het tegenovergestelde van Gedeelde titels

Een vraag die af en toe terugkomt is of ik de boeken in deze posts allemaal gelezen heb. Dat is dus (voor alle duidelijkheid) niet het geval. Meestal gaat het zo dat ik online een boek zie voorbijkomen en me bedenk dat die titel waarschijnlijk ook een tegenpool heeft. Vervolgens ga ik daarnaar op zoek en vrijwel steeds vind ik ook daadwerkelijk een tegengestelde titel. Op die manier ontdek ik af en toe boeken die ik graag een keer wil lezen.

Kiss the boy – Elle Gonzales / Kiss the girl – Zoraida Cordova

Better than fiction – Alexa Martin / Better than the movies – Lynn Painter

Meant to be – Emily Griffin / So not meant to be – Meghan Quinn

Run – Rick Restucci / Never run – Blake Pierce

Meet cute – Helena Hunting / A not so meet cute – Meghan Quinn

Cursed – Marissa Meyer / Cursed Ever After – Lacey Carter Andersen

Eight simple rules for dating a dragon – Kerrelyn Sparks / How to date a vamire – Rose Pressey

A Witch’s Guide to Fake Dating a Demon – Sarah Hawley / How to Fake Date a Vampire – Linsey Hall

Man in the water – Jon Hill / Woman in the water – Katerina Diamond

This is a love story – Jessica Thompson / This is not a love story – Keren David

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.