Aanwinsten

Nu het begin van de zomervakantie in zicht is hebben we ook het einde van de maand juni bereikt. In mijn ogen weer veel sneller dan verwacht maar ik vermoed dat jullie ondertussen al wel gemerkt zullen hebben dat ik door die snel voorbij vliegende tijd vaak het idee heb dat er iemand of met een Timeturner aan het spelen is of met een afstandsbediening waarbij de fast forward toets meermaals wordt ingedrukt.

Wanneer ik deze blogpost voorbereid is de zomer net officieel van start gegaan. Gisteren was het immers Summer Solstice. Maar tegen dat deze blogpost verschijnt zijn we enkele dagen later en is het opnieuw tijd om mijn aanwinsten van de voorbije maand met jullie te delen.

Pioenrozen,

een opkikker per post van lieve Annemieke,

Disney Dreamlight Valley oftewel een Playstation spel

en een swappakket dat ik pas op 1 juli mag openen. Wat er in zit komen jullie dus net als ik pas volgende maand te weten. Maar geen schrik, ik ga jullie niet tot eind juli in spanning laten zitten. Die Unboxing krijgt ook dit keer een eigen blogpost.

Ik kocht niet enkel voor het eerst een Playstation spel maar waagde me ook aan Postcrossing met StineBean die in Amerika woont. Een kaartje met Hufflepuff vibes, eentje met een schattige vos, echte uilenpost én een kaart met heel veel boeken.

Dat er deze maand geen boeken werden gekocht compenseerde ik met een nieuwe bestelling bij Anouk van AnotherView. Daarin zat ondermeer deze Just One More Chapter pin, leuke extra’s in de vorm van een kattensticker en eentje van een bibliotheek

maar ook deze mooie zomerse bladwijzers. Die met de kat deed me meteen aan Nancy denken dus bestelde ik hem om hem bij haar in de kast te zetten.

Ook Audrey ging in mei naar Londen. Zij ging echter een tweetal weken na mij en was zo lief om bij de Platform 9 3/4 te stoppen voor de Harry Potter anime washitape en postkaarten die verschenen nadat ik er met mijn nicht was. Dankzij haar ben ik er dus toch nog aangeraakt en daar ben ik heel blij mee. Al moet ik wel nog even zoeken naar een plekje voor die nieuwe rolletjes.

Eigenlijk is dit niet mijn aanwinst maar eentje van manlief. Hij wilde (ja, dat lees je goed … HIJ wilde) het aquarium dat al een tijdje leegstond vervangen door een extra lage Billy boekenkast. De kleur van onze andere kasten wordt jammer genoeg niet langer verkocht maar gelukkig valt het contrast minder op dan ik had verwacht. Dat we nu weer wat meer ruimte hebben en de planken niet langer krom trekken door het gewicht van de zware strips is natuurlijk fijn meegenomen.

Op dezelfde dag waarop het swappakket toe kwam vond ik ook een natgeregende envelop met daarin deze leuke Zomerse Scrapbooking Post die door lieve Annelies werd gemaakt. Zo fijn om leuke opkikkertjes bij de post te vinden. Daar word ik meteen vrolijk van.

Oh, mocht jij daar net als ik ook fan van zijn dan kan je je nog tot eind deze maand aanmelden voor de Zomerse Post Actie. Ik kan niet beloven dat er een heus scrapbookingproject in je brievenbus zal belanden maar zomerse post zal je er dan in de vakantie wel vinden.

Ja hoor, toch nog een boek. Namelijk dat ene leesboek dat mooi in het midden ligt. Ik gebruikte mijn bon van de Vlaamse Boekhandels actie namelijk voor Love, theoretically van Ali Hazelwood. Manlief kocht er ook een vervolgdeel mee maar dan in stripvorm en nadien had hij ook nog geluk op een rommelmarkt waar hij deze vier boeken van de Eragon-reeks vond voor slechts 4€ per boek en dat terwijl drie ervan zelfs nog zijn ingepakt.

 

 

4 gedachten over “Aanwinsten”

    1. Maar echt, het gaat zo bizar snel. Ik ben heel blij dat het zo goed meevalt op deze manier. Mocht het toch te hard hebben opgevallen dan hadden we uiteraard snel wat extra boeken/strips moeten kopen want hoe voller de kast hoe minder het opvalt. 🙂

    1. Daar zitten er echt leuke bij hé. Ik ben blij dat ik nu mapjes heb waar ik ze veilig in kan bewaren zodat mijn collectie er mooi blijft uitzien.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.