Gelezen in Juni 2023

Juni was gezondheidsgewijs nog steeds niet denderend. Op leesvlak was het dan ook zoals deze blogpost duidelijk aantoont voornamelijk een manganificent maand. Ik ben de laatste tijd al lang blij met alles wat wel lukt qua lezen. Gelukkig was het ene leesboek dat ik wél kon lezen er eentje dat ik al heel lang wilde lezen én is het enorm goed meegevallen. Vermits ik deze blogpost met wat vertraging samenstel kan ik jullie alvast meegeven dat mijn TBR zowel door mijn verjaardag als de Zomerse Book Swap (waar ik nog een Unboxing blogpost over moet samenstellen) behoorlijk gestegen is (en dat ik geen flauw idee heb hoelang het zal duren voor ik hem wel wat ga kunnen laten zakken. Ik ben echt ZOOOO blij dat er geen vervaldatum op boeken staat.

Ik begon eigenlijk al vrij snel in een leesboek maar vermits ik daar maar in kleine beetjes in kon lezen las ik tussendoor naast fanfictie (ja, nog steeds) vooral veel manga’s.

Hi, I’m a Witch and My Crush Wants Me to Make a Love Potion, Vol.2 – Kamada, Eiko Mutsuhana – 256p.

The Savior’s Book Cafe Story in Another World, Vol 1 – Kyouka Izumi, Oumiya, Reiko Sakurada – 160p.

The Savior’s Book Cafe Story in Another World, Vol 2 – Kyouka Izumi, Oumiya, Reiko Sakurada – 160p.

The Savior’s Book Cafe Story in Another World, Vol 3 – Kyouka Izumi, Oumiya, Reiko Sakurada – 160p.

The Savior’s Book Cafe Story in Another World, Vol 4 – Kyouka Izumi, Oumiya, Reiko Sakurada – 160p.

The Savior’s Book Cafe Story in Another World, Vol 5 – Kyouka Izumi, Oumiya, Reiko Sakurada – 160p.

Gelukkig stond er een midweek Centerparcs op de planning voor het einde van de maand want daar kon ik Koninklijke Magie, het derde deel van Petra Doom’s Overstekers trilogie uitlezen. Het duurde veel te lang voor ik er ein-de-lijk aan toekwam om dit boek te lezen en ook al moest ik het door concentratieproblemen in kleine stukjes lezen ik zat telkens meteen weer in het verhaal wanneer ik verder las. Naar het einde toe lukt het me gelukkig wel om meerdere hoofdstukken na elkaar te verslinden. Misschien moeten we dus wat vaker naar Centerparcs trekken.

Koninklijke Magie (Overstekers #3) – Petra Doom – 636p.

Mushoku Tensei: Roxy Gets Serious, Vol 4 – Rifujin na Magonote – 180p.

Mushoku Tensei: Roxy Gets Serious, Vol 5 – Rifujin na Magonote – 180p.

Mushoku Tensei: Roxy Gets Serious, Vol 6 – Rifujin na Magonote – 180p.

Mushoku Tensei: Roxy Gets Serious, Vol 7 – Rifujin na Magonote – 148p.

Mushoku Tensei: Roxy Gets Serious, Vol 8 – Rifujin na Magonote – 164p.

Mushoku Tensei: Roxy Gets Serious, Vol 9 – Rifujin na Magonote – 164p.

Plus ongeveer de helft van Falling hard for the loyal guard maar die telt dus niet meer mee voor deze maand. Oh ja en een aantal fanfics waarvan er één omgerekend naar bladzijden niet minder dan 6000p telde.

Cijfertjes:

Goodreads: 40/40 (Joepie!)
Gelezen boeken: 13
Geleende boeken: 11
Eigen boeken: 1
Bladzijden: 2708p.
TBR: 163

2 gedachten over “Gelezen in Juni 2023”

  1. Wat een hoop gelezen! Ik ben op vakantie weer in NR begonnen, oude boeken. Vanavond ook weer lezen. De draken trilogie ben ik mee gestopt, kwam er niet echt lekker in. Binnenkort maar weer eens een poging wagen, soms werkt dat.

    1. Soms kan het niet het juiste moment zijn voor een specifiek boek hé. Ik heb al voorgehad dat het dan enkele maanden later plots wel lukte maar sommige boeken kunnen je natuurlijk ook gewoon niet liggen. Ongeacht het moment. Haar draken-trilogie heb ik nog niet gelezen vermits ik wat ontgoocheld was door het einde van de trilogie die ze daarvoor schreef.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.