Kerstpost-actie #6

Huh, nu al? Ja ik vind het zelf ook een bizar idee dat de feestdagen stilletjes aan alweer in zicht komen. Wie net als ik meer fan is van traditionele post in plaats van digitale wensen kan zich vanaf vandaag tot en met 30 november aanmelden voor de zesde editie van deze Kerstpost-actie. Ik kijk er alvast naar uit om ook dit jaar een aantal kerstkaarten en warme wensen te verzenden.

Wat je verstuurt is natuurlijk je eigen keuze. Een gekochte kaart, een geknutseld exemplaar, een hele Kerst Snailmail-envelop … Schrijf je echter niet in om vervolgens niets te sturen want dat zou natuurlijk zonde zijn voor de persoon wiens lootje je krijgt.

Zoals ik eerder al aangaf loopt de inschrijving tot en met 30 november zodat ik jullie begin december kan laten weten naar wie je je kerstkaartje(s) mag versturen. Bij het inschrijven kan je aangeven of je dat liefst enkel binnen eigen land doet of ook naar het buitenland. Ook het aantal kaartjes (1,2 of 3) dat je wil verzenden kan je daar invullen.

Hopelijk zie ik enkele van jullie namen daar binnenkort opduiken.

Mocht je nog wat twijfelen dat kan je via de onderstaande linken de terugblikblogposts enkele van de vorige edities bekijken … Kerstpost Actie 2021, Kerstpost Actie 2020 en Kerstpost Actie 2019

(Foto: de kerstkaarten die ik vorig jaar heb geknutseld)

Ik zou het heel fijn vinden mochten jullie me willen taggen indien je op social media iets deelt rond de Kerstpost-Actie. Hashtags werken jammer genoeg niet altijd even goed. In Instagram Stories krijg ik daar bijvoorbeeld geen melding van. Maar met een persoonlijke tag lukt het wel en ik vind het uiteraard heel fijn om alle kaartjes bij jullie te zien opduiken. Dat maakt het voor mij ook een pak makkelijker om nadien een Terugblik-blogpost samen te stellen.

4 gedachten over “Kerstpost-actie #6”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.