We zijn de helft van 2022 al gepasseerd … Time to freak out

Ik heb ondertussen weer een hele blogfeed-achterstand opgebouwd die ik stelselmatig probeer in te halen. Toen ik onlangs een heel deel blogposts van Annemieke aan het bijlezen was zag ik deze Time To Freak Out book tag en besefte dat ik weer maar eens vergeten was om die tijdig in te plannen. De bedoeling is namelijk dat je halverwege het jaar (ja, ik weet dat dat eind juni was en niet over de helft van juli) aan de hand van enkele vragen stilstaat bij wat je tot nu toe al gelezen hebt.

Het lezen blijft nog steeds een uitdaging door het aanhoudende lage energiepeil maar eigenlijk leek me dat net nog meer reden om eens terug te blikken op wat ik wél gelezen heb.

Beste boek dat je tot nu toe gelezen hebt in 2022

Magus of the Library – deel 1 tot en met 5
De walvisbibliotheek – Judith Vanistendael en Zidrou
All the feels – Olivia Dade
If the shoe fits – Julie Murphy

Beste vervolgdeel dat je dit jaar al gelezen hebt

Ascendance of a Bookworm Part 1, Volume 2 – ik was niet helemaal verkocht vanaf het eerste deel maar vanaf het vervolg kwam daar verandering in.

Nieuwe release die je nog niet gelezen hebt maar wel wil lezen

Momenteel liggen hier naast me zowel Snap de hint, Dani Brown van Talia Hibbert als Verwachting en Onschuld van J.D.Robb op me te wachten. Maar ook … Crowbones van Anne Bishop, Zomer in de B&B van Kaat De Kock, Go hex yourself – Jessica Clare en Welkom op Sint-Tuchtemis van Audrey Alwett.

Naar welk boek dat in de tweede helft van het jaar uitkomt kijk je het meeste uit?

Ship wrecked – Olivia Dade
Dinosaur Philosophy – James Stewart & K.Roméy
Het negende huis – Leigh Bardugo – Boekerij – ik ben al langer benieuwd naar dit boek en deze gelimiteerde editie is wel heel mooi.
Harry Potter and the Order of the Phoenix – illustrated – J.K.Rowling & Jim Kay

Grootste tegenvaller

De strijd om de magische wens van Chris Colfer en Doe en denk als Harry Potter van Carla Schiappa – Burdet konden me niet overtuigen. Van De laatste leerling van Naomi Novik en Huis van Lucht & Adem van Sarah J.Maas had ik gewoon meer verwacht.

Grootste verrassing

Er bestaan manga’s over boekennerds!

Favoriete nieuwe ontdekte auteur(s)

Mitzu Izumi, Suzuka en Miya Kazuki, Julie Murphy

Nieuw favoriet karakter

Cindy, het vrouwelijke hoofdpersonage uit If the shoe fits.

Boek dat je deed huilen

Ik denk niet dat ik dit jaar al gehuild heb met een boek.

Boek dat je deed lachen

If the shoe fits – Julie Murphy
The Love Hypothesis – Ali Hazelwood
All the feels – Olivia Dade
Oddball – Sarah Andersen

Het mooiste boek dat je dit jaar al gekocht of gekregen hebt

De walvisbibliotheek
Ik wou dat ik een vogel was
A Magical Year – J.K.Rowling & Jim Kay

Welke boeken moet je nog lezen tegen het einde van het jaar?

Mij! Mij! Mij! … Je hoorde even de boeken op mijn TBR. Zelf heb ik geen lijst met boeken die ik dit jaar MOET uitgelezen hebben. Recensieboeken krijgen uiteraard voorrang maar verder kijk ik gewoon op het moment zelf welk boek me het meeste aanspreekt.

Deze stond niet mee in de tag maar ik geef jullie graag ook nog enkele boeken mee die dit jaar nog moeten uitkomen en waar ik benieuwd naar ben.

Je kookt het op TikTok – Kosmos Uitgevers
Een – Jamie Oliver
De reis van grote panda en kleine draak – James Norbury
De prins van toorn – Kerri Maniscalco

 

 

7 gedachten over “We zijn de helft van 2022 al gepasseerd … Time to freak out”

 1. De Walvisbibliotheek is prachtig hé?
  Ik moest onlangs huilen bij het vierde deel van Heartstopper.
  En naar het nieuwe boek van Kaat De Kock ben ik ook benieuwd!
  Misschien moet ik ook maar eens een lijstje maken met alle boeken die ik dit jaar zéker nog wil lezen, want echt gek om te beseffen dat het jaar al voor meer dan de helft om is…

  1. Dat is inderdaad een prachtig boek. Ik was er ook wel geëmotioneerd door maar echt moeten huilen is precies al een tijdje geleden tijdens het lezen. Maar wie weet heb ik ook wel prijs wanneer ik de Heartstopper serie te pakken krijg. Zot hé, ik blijf er versteld van staan hoe snel die tijd vliegt.

  1. Hihi, ik heb hem nog steeds niet gekocht want wat is die hardcover duur. De laatste keer dat ik keek was het net geen 30€.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.