Aanwinsten juni 2022

De voorbije maand voegde ik slechts twee boeken aan mijn collectie toe. Braaf hé. Op die manier probeer ik mijn TBR nog even in toom te houden tegen dat ik wanneer deze blogpost verschijnt mijn Summer Book Swap mag uitpakken om dan enkele dagen later ook nog eens jarig te zijn. Kortom de komende Aanwinsten-blogpost gaat vermoedelijk het tegenovergestelde zijn van deze.

Ik mocht naast het nieuwe leesvoer ook nog enkele andere fijne aanwinsten verwelkomen en die laat ik jullie vandaag meteen ook zien.

Deze mooie kaart van Esther Bennink is een van mijn nieuwe aanwinsten en kreeg meteen een mooi plekje. Het straalt zo veel gezelligheid uit dat het er enorm uitnodigend uitziet en me steeds nog meer zin doet krijgen om weg te duiken in de zetel.

Van VBK kreeg ik een recensie-exemplaar van Doe en denk als Harry Potter. Jammer genoeg heb ik me er tot nu toe nog niet op kunnen focussen vermits mijn gedachten de voorbije weken ergens helemaal anders zaten. Hopelijk lukt het binnenkort wel.

Bij de plaatselijke kringloopwinkel vond ik niet enkel iets leuks voor mijn metekindje maar ook voor mezelf. Ik was immers al langer benieuwd naar de boeken van David Walliams. Toen ik er dit boek tegenkwam besloot ik het dan ook meteen mee naar huis te nemen.

Datzelfde deed ik toen ik dit mooie gezelschapspel tegenkwam. Nu maar hopen dat het even leuk is dan dat het er uiziet.

Ik bestelde niet enkel de mooie postkaart bij Esther Bennink maar ook een doos met door haar geïllustreerde inspiratiekaarten. Het is de eerste keer dat ik zoiets koop maar ik vond ze er prachtig uitzien en was er heel benieuwd naar. De eerste kaart die ik trok was de lynx. Nadat ik de kaart getrokken en gelezen had heb ik mijn Tai Chi oefeningen gedaan terwijl ik er over nadacht en het viel me meteen op dat dat voor meer inzicht en overzicht zorgde.

Van Katrien kreeg ik een leuk notitieblok en enkele mooie bladwijzers cadeau. Beide werden ondertussen al gebruikt.

Daarnaast bestelde ik knutselmateriaal via Olleke (scrapbooking papier, een Hufflefluff sticker die me aan een vriendin deed denken en een rolletje washi-tape dat ik al heb maar graag gebruik) en kocht ik ook nog wat nieuw knutselpapier bij Boekenvoordeel.

Oh en lekkere thee bij TeaStation. Het kopen van verse thee stond op mijn Londen, maar dan in België lijstje dus dat kan ik ondertussen alvast afvinken.

Ik vond bij Fox (een heel toffe speelgoedwinkel in Wijnegem Shopping center) heel onverwachts een puzzel die perfect bij me past. Die kon ik natuurlijk moeilijk laten liggen. Tijdens één van de dagen waarop de temperaturen te tropisch voor me werden besloot ik hem meteen ook te maken.

Naast knutselmateriaal bestelde ik bij Olleke ook dit mooie Marauders Map kussen van MinaLima. Op basis van de productomschrijving ging ik er eigenlijk van uit dat het enkel de kussenhoes zou zijn. Het was dus een fijne verrassing toen bleek dat de vulling er al in zat en ik dus geen kussensloop moest vervangen maar alle kussens kon behouden. Op de foto rechtsonder zie je trouwens meteen mijn twee favorieten naast elkaar.

4 gedachten over “Aanwinsten juni 2022”

 1. Leuke aanwinsten! Ik moet nog altijd een beetje lachen als ik terugdenk aan het feit dat alle winkels in Hasselt opeens verdacht veel naar Lemon in Love leken te ruiken 😀

  Ah ja, ik was helemaal vergeten te vragen of Equinox even leuk is dan het eruit ziet?

  1. Op de trein leken de mensen er wel door te denken dat de wagon net nog fris gepoetst was. 🙂
   We hebben het nog maar één keer gespeeld en ik vond het zelf wel fijn maar je moet wel vrij veel in de gaten houden.
   De kans is dus groot dat we bij dat eerste spelletje vrij veel over het hoofd hebben gezien.

  1. Ik vrees dat je reactie er aan het einde van deze maand anders zal uitzien want in juli is het echt het tegenovergestelde. Mijn TBR is enorm gestegen deze maand. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.