Gelezen in April 2022

In april las ik vooral minder dan ik had willen lezen. Ik had mezelf zo’n beetje beloofd dat het lezen deze maand plots terug veel makkelijker zou gaan. Maar toen bleek het eerste boek dat ik had uitgekozen maar moeilijk mijn aandacht te kunnen vasthouden waardoor ik er veel langer over deed dan verwacht en vervolgens sloot ik de maand ook nog eens af met ongewenst bezoek waardoor ik me helemaal niet meer kon focussen.

Met ongewenst bezoek bedoel ik trouwens dat ene vervelende virus dat al bij vrijwel iedereen op visite was geweest terwijl ik er tot nu toe (al meer dan twee jaar) aan had kunnen ontsnappen. Hopen dat dat zo ging blijven was uiteraard iets te optimistisch. Dankzij dat vervelende Corona-beestje werd er de laatste dagen van de maand helemaal niet meer gelezen. Toch geen boeken alleszins. Ik scrolde wel door een aantal fanfictie verhalen maar heb daar verbazingwekkend van opgeslagen. Niet moeilijk natuurlijk wanneer je hoofd lijkt vol te zitten met watten.

In het kort:

De strijd om de magische wens – Chris Colfer – 424p.
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Rifujin na Magonote & Yuka Fujikawa – 164p.
Zoek het uit, Chloe Brown – Talia Hibbert – 352p.
Magus of the Library, Vol.3 – Mitzu Izumi – 304p.
Magus of the Library, Vol.4 – Mitzu Izumi – 240p.

Het eerste boek kon mijn verwachtingen niet waar maken, de eerste manga was leuk maar niet even indrukwekkend dan de twee delen van Magus of the Library (die beide 5 sterren van me kregen) en Zoek het uit, Chloe Brown zorgde naast ontspanning vooral voor heel veel herkenning.

Mijn recensie van De strijd om de magische wens kunnen jullie hier terugvinden. Die van Zoek het uit, Chloe Brown verschijnt als alles goed gaat binnenkort al.

Cijfertjes:

Goodreads: 29/30
Gelezen boeken: 5
Recensieboeken: 2
Geleende boeken: 1
Fanfictie: veel zelfs
Bladzijden: 1484p (plus niet minder dan 3970 bladzijden fanfics – als mijn telling klopt alleszins)
TBR: 144

Een gedachte over “Gelezen in April 2022”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.