Aanwinsten Mei 2022

Ik heb het idee dat ik dit jaar wel heel braaf ben qua nieuwe boeken maar misschien is dat een vertekend beeld doordat ik in 2022 de eerste twee boekenswaps van Kwante heb overgeslagen. Zelf heb ik nog niet zo veel boeken gekocht de voorbije maanden maar doordat ik in diezelfde periode wel zeven recensieboeken kreeg toegestuurd en dankzij manlief ook 14 boekige manga’s in de kast heb staan zal het totale aantal aan het einde van het jaar desalniettemin weer de moeite zijn. Dat ik van plan ben aan de komende drie boekenswaps wél deel te nemen gaat daar waarschijnlijk ook toe bijdragen. Maar nu over naar de aanwinsten van deze maand.

Ik zei immers dat ik het idee had dat ik braaf ben qua boeken NIET dat ik totaal geen nieuwe boeken meer koop. Ah nee, we moeten nu ook niet te gek gaan doen hé. Anders gaan de mensen nog ongerust worden.In Mei mocht ik The Book Smugglers, het vierde deel van de leuke Pages & Co reeks van Anna James aan mijn collectie toevoegen. Deze aanwinst zorgde er meteen ook voor dat ik eindelijk aan het derde deel van de serie begon.

Verder werden de twee manga reeks voor booknerds verder aangevuld met het tweede volume van het tweede deel van Ascendance of a Bookworm van Miya Kazuki en Suzuka en het vijfde volume van Magus of the Library door Mitsu Izumi. Eén van hen heb ik ondertussen al gelezen en met wat geluk heb ik tegen dat deze blogpost verschijnt de andere aanwinst ook kunnen lezen.

Het vierde boek dat aan de collectie werd toegevoegd is Zomer in de B&B van Kaat De Kock. Voor degenen die het boek niet meteen kunnen terugvinden bij de boekhandel … blijkbaar zit/zat (ik hoop alleszins dat het ondertussen verholpen is vermits ik het in twee winkels heb gemeld) het boek foutief in de databank waardoor het bij de Young Adult boeken werd geplaatst in plaats van bij de romantische verhalen.

Naast boeken kocht ik ook nog enkele andere leuke zaken. Een toverstaf met raaf (tja, die kon ik natuurlijk moeilijk niet kopen hé),

een potje met Sherbet Lemons en een Snakes in a can blik, (het flesje Butterbeer met een mooi label van MinaLima kreeg ik onverwachts en het pastte perfect bij de salontafel in het appartement waar we een midweek verbleven) het Hogwarts: a history notitieboek van MinaLima (ik denk dat ik er nu nog maar eentje mis om de collectie te vervolledigen),

Our Story – stempelset waar ik heel veel leuke boekige kaartjes mee hoop te maken (zodra ik weer wat meer energie heb), deze Chocolate Frog beker met bijhorende lepeltje waar ik een hele tijd terug meteen lichtjes verliefd op werd, nog meer boekige en Harry Potter stempels, een Craftelier bestelling met scrapbooking papier en een Harry Potter Mystery Box van PopMart waarin deze “It’s LeviOsa, not LeviosAR” – Hermione zat.

Deze Aanwinsten-post is een mooie weerspiegeling van mijn zwakheden. Het enige dat nog ontbreekt zijn bladwijzers en mooie/magische postkaarten. 🙂

Hebben jullie de voorbije weken een leuke aanwinst in huis gehaald?

 

6 gedachten over “Aanwinsten Mei 2022”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.