Screenshots tonen aan dat … #9

… ik een licht stalkerig trekje heb? Dat is waarschijnlijk jullie eerste gedacht tijdens het bekijken van sommige van deze screenshots. Nu denk ik wel dat ik dat kan ontkennen maar ik begrijp ergens wel dat dat jullie reactie zou zijn. Het zijn trouwens ook grotendeels screenshots van tweets en reacties die je in dit lijstje kan terugvinden en elk van hen toont iets aan …


Deze screenshots tonen aan dat …

ik de Harry Potter boeken nog steeds niet voldoende heb herlezen.

ik niet de enige booknerd in de familie ben. Het is blijkbaar een besmettelijk aandoening en ik steek mijn neefjes en metekindje aan. 🙂

die van de Large pestkoppen zijn. Nu hoopte ik toch echt even dat die van Hogwarts beseften dat de verzending van hun brieven via uilpost niet betrouwbaar is en dat ze daarom maar zijn overgestapt op een digitale versie. Maar nee dus hé. Het was gewoon stomme reclame.

Ik blijkbaar een Grumpy writer had moeten worden.

 het heel fijn is om te zien dat de mensen die je post toestuurt daar ook echt blij mee zijn. Oftewel, die keer dat ik Draco Malfoy zo ver kreeg dat hij een kaartje wilde schrijven voor Marcia.

 ik dat ene “Doe niet aan een ander wat je zelf niet graag hebt”-stukje goed heb onthouden.

Fieke me heel goed én bondig weet te omschrijven.

 ik binnenkort een plotse gewichtsdaling verwacht want Kelly heeft bevestigd dat ik sportief bezig ben.

 ik nog steeds een zwak heb voor puzzelspelletjes en daar dan binnen de kortste keren teveel tijd aan spendeer. Wanneer ik deze blogpost aan het voorbereiden ben hebben ze net aangekondigd dat er een Harry Potter spel met allerlei puzzels gaat komen. Danger, danger, …

 je sommige cartoons, zoals deze van Debbie Teung oftewel Wheresmybubble, eigenlijk beter kan afdrukken en ophangen als een geheugensteuntje voor jezelf.

 ik blijkbaar echt niet in staat ben tot jaloers zijn. Mijn nicht Kaat had onlangs immers het geluk om Daniel Radcliffe te ontmoeten en ik was enkel super blij voor haar. Als dat groene monster zelfs in deze situatie niet komt piepen dan gaat het dat waarschijnlijk nooit doen. Toch?

ik toen ik deze test enkele weken geleden opnieuw invulde nog meer in Hufflepuff bleek thuis te horen dan de vorige keer. Hoera!

ik mijn spreuken dan weer wel perfect onder de knie heb. (Mochten we ze nu ook nog buiten Hogwarts mogen toepassen hé, dan zou dat huishouden veel sneller achter de rug zijn.)

 

10 gedachten over “Screenshots tonen aan dat … #9”

    1. Ja, ze heeft hem ontmoet nadat ze een toneelstuk zag waarin hij meespeelde. Gek genoeg kon zelfs dit me niet jaloers maken. Ik ben blij voor haar dat ze dit kon meemaken want de kans dat je hem ontmoet is natuurlijk vrij klein.

  1. Haha, het zijn allemaal leuke ontdekkingen. Die cartoon zou ik beter op mijn voorhoofd tatoeëren, dan kan ik er altijd aan herinnerd worden. Mild en begripvol zijn voor anderen is mijn grootste talent. Maar voor mezelf, das heel wat anders. Ik vind het zo mooi dat jaloezie niet bestaat bij jou. Jaloezie is zulke grote blok aan je been in het leven. En het is mooi dat je zo blij bent voor anderen! Das een van de mooiste eigenschappen die er zijn!

    1. Ik heb exact hetzelfde probleem dus deze cartoon zou een geweldige geheugensteun zijn om me er aan te herinneren dat ik wat minder streng voor mezelf moet zijn.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.