De 19 favoriete boeken van 2019

Sommige mensen zijn heel goed in het kiezen van favorieten. Zij slagen er in om van hun hart een steen te maken én slechts één boek te selecteren dat ze het allerbeste vonden. Ik ben niet één van hen maar die bekentenis gaat waarschijnlijk niet als een verrassing komen. Waar ik wel heel goed in ben is redenen bedenken om mijn keuze niet tot dat ene boek te moeten beperken. Dus ook dit jaar deel ik een lijstje met favoriete boeken met jullie. Niet minder dan 19 favoriete boeken want we hebben het uiteraard over het jaar 2019.

Van sommige van deze boeken verscheen er al een recensie, van andere nog niet en van enkele zal er waarschijnlijk geen recensie verschijnen. Tja, weinig energie en zo. Dus ik maak het me de laatste tijd wat makkelijker.

De kleuren van magie

Het magische archief

Godsgraf

A curse so dark and lonely

Magic Binds

Waanzin – J.D.Robb

Koninkrijk van As

Nevermoor

Vanuit het duister

Wild Country

De tovenaar van Oz

De kleuren van schaduw

Timeless

Niet nog eens Laura

Harry Potter and the Goblet of Fire geïllustreerde editie

Rebel Belle – Rachel Hawkins

Helium – Bart Moeyaert

Volwassen worden is optioneel

Book Love

12 gedachten over “De 19 favoriete boeken van 2019”

  1. Leuk lijstje, zo 19 boeken die je leuk vond. Verschillende boeken ook… Ik kwam vorig jaar niet eens aan 19 boeken. Inmiddels boek 1 (Nora/JD Robb) uit van 2020. Hoop meer te lezen dan afgelopen jaar.

    1. Ik hoop zelf ook wat meer te lezen dit jaar. Of toch vooral dat het lezen weer wat vlotter gaat en ik opnieuw volledig kan opgaan in een verhaal. Ondertussen liggen er al twee boeken van J.D.Robb klaar. Twee vervolgdelen in de Eve Dallas-reeks waar ik heel benieuwd naar ben.

  2. Mooie lijst! Daarvan gaan er een paar zeker bij mij ook terugkomen, zoals ‘Volwassen worden is optioneel’.

    ‘Rebel Belle’ klinkt heel leuk, trouwens, daar ga ik ook eens naar op zoek.

    1. Rebel Belle heb ik met een vriendin geruild. Ik had er eigenlijk geen echte verwachtingen ben en dat heeft er waarschijnlijk ook bij geholpen maar ik bleek het uiteindelijk echt een fijn boek te vinden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.