Zwartraafje’s Zomerse Post Actie

Dat ik van traditionele post hou weten jullie waarschijnlijk al langer. Mails, reacties en andere digitale berichten ontvangen is ook leuk hoor, maar echte post blijft toch nog steeds mijn favoriet. Het verrassingsaspect, het feit dat iemand tijd heeft vrijgemaakt om voor jou met de hand iets te schrijven en misschien zelfs te knutselen, … Ik ben fan en liefst het hele jaar door. Dus bedacht ik me onlangs dat het misschien wel een leuk idee zou zijn om jullie niet te laten wachten op de volgende Kerstpost-actie maar ook een zomer-editie in te lassen.

Ook dit keer kan je aangeven hoeveel kaarten je wil versturen (1,2 of 3) en of je liever binnen eigen land verzend of ook een kaartje over de grens wil sturen. Een zomerse kaart, een lange brief, een heuse snail mail, … Hoe ver je er in gaat mag je zelf kiezen maar om deze editie toch nog wat meer te onderscheiden van de Kerst-versie lijkt het me leuk om er dit keer ook een bladwijzer/boekenlegger aan toe te voegen.

Tijdens de zomermaanden zal er misschien wel weer wat meer gelezen kunnen worden en dan is het natuurlijk leuk wanneer je daarbij een toffe bladwijzer kan gebruiken.

Wie heeft er zin om mee te doen?

Tot en met 21 juni kan je je via deze LINK inschrijven. Vervolgens probeer ik alle deelnemers zo snel mogelijk te laten weten naar wie ze hun kaartje(s) mogen sturen.

10 gedachten over “Zwartraafje’s Zomerse Post Actie”

    1. Zo leuk dat je wil meedoen. Dat kan soms plots een tijdje stilvallen hé die snailmail. De laatste tijd heb ik zelf ook minder spontane zaken verstuurd. Wel veel kaarten voor een specifieke gelegenheid maar geen lange brieven of snail mail als verrassing. Daar wil ik binnenkort ook graag verandering in brengen.

    1. Zo fijn dat je meedoet en je mag kiezen hoe eenvoudig of gedetailleerd je je kaartje maakt hé. Zolang het maar leuk voor je blijft.

  1. Keileuk, ik heb mij meteen ingeschreven! (nadat ik bij de kerstactie wilde meedoen en mij vervolgens vergat in te schrijven, woeps…)
    Ik heb zowel mijn Zwitsers adres als een Belgisch gegeven, dan kan je zelf nog zien waar anderen qua bestemmingsland het meeste voorkeur voor hebben 🙂

    1. Ah super, dat gaat misschien wel van pas komen bij het puzzelwerk na de inschrijvingen. 🙂 Leuk, dat je dit keer wel kan meedoen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.