Harry Potter Bullet Journal #8

In 2017 besloot ik voor het eerst om te zien of een Bullet Journal iets voor mij was. Ik besloot hem niet als planner en/of tracker te gebruiken maar wel als een vereenvoudigde versie van het herinneringsdagboek dat ik eerder had. Dit concept beviel me veel beter. Niet alleen vind ik het heel fijn om te doen, het is ook super handig vermits mijn geheugen een zeef is en ik op deze manier veel leuke momenten kan blijven herinneren.

Dit jaar ben ik dus al aan mijn derde exemplaar toe en besloot ik het nog wat leuker te maken door te kiezen voor een lay-out die gebaseerd is op het werk van J.K.Rowling. Zo komen die twee leuke Harry Potter stempelsets die ik vorig jaar kocht meteen goed van pas.

Vermits het nu om een boekgerelateerde lay-out gaat leek het me een leuk idee om jullie hier maandelijks even te laten meekijken. Na de vier verschillende Hogwarts-huizen, Hogwarts zelf, een maand vol magische wezens een eentje waarin Hedwig de show mocht stelen besloot ik in augustus enkele magische voorwerpen in de spotlight te zetten.

Mijn agenda en blogplanning werden deze maand in blauw en zilver gehuld zodat ze perfect passen bij deze sticker van Rowena Ravenclaw’s tiara.

We eten hier thuis gewoon in een eetkamer in plaats van in een grote hal maar toch vond ik dat de Goblet of Fire het beste bij de bladzijde past waar ik mijn maandmenu op noteer.

Op de bladzijde ernaast noteer ik welke boeken ik las en de kleur van deze boeken pastte het beste bij die van de washitape en de Goblet of Fire.

Tja, deze twee bladzijden zien er nog steeds elke maand opnieuw hetzelfde uit. Ik hoop trouwens dat het rolletje washitape het volhoudt tot het einde van het jaar.

Mijn maandelijkse terugblikpagina ziet er uit alsof je ze het best kan openen wanneer je in bad zit. 😉

De hoogte en minpunten verkeren dan weer in het gezelschap van dit sinistere medaillon.

 

 

Een gedachte over “Harry Potter Bullet Journal #8”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.