Harry Potter Bullet Journal #7

In 2017 besloot ik voor het eerst om te zien of een Bullet Journal iets voor mij was. Ik besloot hem niet als planner en/of tracker te gebruiken maar wel als een vereenvoudigde versie van het herinneringsdagboek dat ik eerder had. Dit concept beviel me veel beter. Niet alleen vind ik het heel fijn om te doen, het is ook super handig vermits mijn geheugen een zeef is en ik op deze manier veel leuke momenten kan blijven herinneren.

Dit jaar ben ik dus al aan mijn derde exemplaar toe en besloot ik het nog wat leuker te maken door te kiezen voor een lay-out die gebaseerd is op het werk van J.K.Rowling. Zo komen die twee leuke Harry Potter stempelsets die ik vorig jaar kocht meteen goed van pas.

Vermits het nu om een boekgerelateerde lay-out gaat leek het me een leuk idee om jullie hier maandelijks even te laten meekijken. Ik begon het jaar met elke maand één Hogwarts-huis in de spotlight te zetten. Vervolgens kreeg Hogwarts zelf de hoofdrol in mijn lay-out voor, nadien kwamen een aantal magische wezens aan bod en in juli mag Hedwig de show stelen.

Zo leuk wanneer je tussen je hobbymateriaal stickers en washitape terugvindt die perfect bij elkaar passen. Mijn maandagenda en blogplanning kleurden duidelijk blauw in juli.

Het maandmenu en mijn bladzijde met gelezen boeken werden dan weer aangepast aan deze Hedwig sticker dus hier werden het eerder bruine tinten.

Uiteraard moest er een sticker van Hedwig mét een brief bij deze pagina’s komen vermits ik hier noteer wat er gedurende de maand verstuurd en ontvangen wordt. Ook nieuwe aanwinsten en knutselprojecten worden hier bijgehouden. Dankzij mijn verjaardag en de Summer Swap is de aanwinsten-zijde al vrijwel volledig volgeschreven. Dus daar ga ik binnenkort misschien een oplossing voor moeten bedenken.

De terugblik-bladzijde keurde groen en voor de pagina waar ik zowel de plus -als minpunten van de maand neerpen bleek …

deze vrolijke uiltjes-washitape geweldig van pas te komen.

6 gedachten over “Harry Potter Bullet Journal #7”

    1. I had the same problem and that’s why i decided to use it as a Bullet Journal. That way I can keep them afterwards and still use them to look something up.

    1. Die verdiende echt een eigen maand hé. Ik moet alvast eens nadenken over hoe ik volgende maand mijn NEWTS vorderingen wil bijhouden.

    1. Oh, wat een mooi compliment. Ik vind het zo leuk om te doen en vermits ik er dit jaar een aantal Harry Potter en zelfs Fantastic Beasts stempels bij heb gekregen is de kans groot dat ik volgend jaar opnieuw een HP Bullet Journal doe.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.