Zeker, ooit eens, misschien : Najaar 2018

Al een hele poos zie ik maandelijks bij collega-bloggers een post verschijnen waarin ze tonen welke boeken er die maand gaan uitkomen én naar welke van hen ze het meeste uitkijken. Vermits ik al een aantal terugkerende rubrieken heb en dat aantal niet nog hoger wilde laten worden waagde ik me er zelf niet aan. Tot ik me onlangs bedacht dat ik het ook per seizoen kan doen en dus slechts viermaal per jaar. Eerder toonde ik jullie al welke boeken uit het zomeraanbod mijn aandacht trokken. Vandaag doe ik dit opnieuw met de boeken die in het najaar verschijnen.


Van sommige van hen weet ik dat ik ze sowieso wil lezen én liefst zo snel mogelijk. Andere ga ik ooit eens een keertje lezen en bij de laatste categorie spreken de boeken me wel aan maar ik vermoed dat het wel een tijd kan duren vooraleer ik aan hen zal toekomen. Iets met een grote tbr en het stellen van prioriteiten.

Zeker:

Aartsrivaal – Marissa Meyer – Blossom Books
De eeuwige tijd – Deborah Harkness – Boekerij
Koninkrijk van As – Sarah J.Maas – Boekerij
Romeo & Julia – Tiny Fisscher – Blossom Books
De Notenkraker – E.T.A.Hoffman – Blossom Books
Ja die kwam eerder al uit maar hij staat opnieuw in de catalogus en ik ben er nog niet aan toegekomen. Wie weet lukt het deze kerstperiode wel.
Verleiding – J.D.Robb – Boekerij

De kleuren van magie – V.E.Schwab – Boekerij
Het is ingewikkeld – Kaat de Kock – Uitgeverij Horizon
Legende – Stephanie Garber – Amsterdam
Niet nu Laura – Laura Janssens – Uitgeverij Vrijdag
Verschijning – Joany De Vries – Uitgeverij Q
Godsgraf – Jay Kristoff – LS Amsterdam

Ooit eens

Het meisje in de toren – Katherine Arden – LS Amsterdam
Dichtgedachten over geluk – Martin Gijzemijter – LS Amsterdam
Schaduw van de vos – Julie Kagawa – Harper Collins
Iskari – De gevangenen koningin – Kristen Ciccarelli – Blossom Books
Ik moet eerst immers nog het eerste deel uit deze serie lezen.
Wat als dit het is – Becky Albertalli & Adam Silvera – Blossom Books
Nog erger, ik ben nog steeds niet toegekomen aan Simon dus deze zal ook nog even moeten wachten.

Misschien

Jinxed – Amy McCulloch – Harper Collins
Het buitenhuis – Katie Fforde – Boekerij
Een dag in december – Josie Silver -LS Amsterdam
Het eindeloze strand – Jenny Colgan – LS Amsterdam
Café, zon en zee – Jenny Colgan – LS Amsterdam

Daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar de boeken die Harper Collins gaat uitbrengen naar aanleiding van Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald. Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen dat ik het in deze blogpost enkel over Nederlandstalige boeken heb. De lijst is al lang genoeg zonder dat ik er ook nog Engelstalige releases aan ga toevoegeven dus ik vrees dat ik net als bij mijn vorige Zeker, Ooit eens, Misschien niet meteen aan alle boeken ga toekomen.

Naar welke boeken kijken jullie uit?

8 gedachten over “Zeker, ooit eens, misschien : Najaar 2018”

    1. Zeker nu het najaar is want dat lijkt toch nog steeds een topseizoen qua boeken. Niet moeilijk dat die tbr steeds maar blijft doorgroeien.

    1. Hihi, je mag er meer kiezen hoor. Ik heb me zelf immers ook niet bepaald ingehouden bij het samenstellen van deze blogpost. 🙂

    1. Oh, die van Uitgeverij Rainbow ziet er ook heel mooi uit. Ik ga dus eerst nog even een keuze moeten maken. Al neig ik voorlopig (ondanks het buitenformaat) naar de editie van Blossom Books omdat die me door de kleuren meteen aan de sfeer van het Notenkraker-verhaal doet denken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.