Zeker, ooit eens, misschien

Al een hele poos zie ik maandelijks bij collega-bloggers een post verschijnen waarin ze tonen welke boeken er die maand gaan uitkomen én naar welke van hen ze het meeste uitkijken. Vermits ik al een aantal terugkerende rubrieken heb en dat aantal niet nog hoger wilde laten worden waagde ik me er zelf niet aan. Tot ik me onlangs bedacht dat ik het ook per seizoen kan doen en dus slechts viermaal per jaar. In deze blogpost kan je dan ook zien welke boeken uit het zomeraanbod mijn aandacht trokken.

Van sommige van hen weet ik dat ik ze sowieso wil lezen én liefst zo snel mogelijk. Andere ga ik ooit eens een keertje lezen en bij de laatste categorie spreken de boeken me wel aan maar ik vermoed dat het wel een tijd kan duren vooraleer ik aan hen zal toekomen. Iets met een grote tbr en het stellen van prioriteiten.

Zeker:

Het begin – Nora Roberts – Boekerij
Giant days – John Allison – De Fontein
Zoek me tussen de sterren – Franscesca Zappia – Young & Awesome
Libelle – Koken uit een pan – Lannoo
Zilvergaren – Naomi Novik – LS Amsterdam
De taal der doornen – Leigh Bardugo – Blossom Books
Juliette of het geluk van boeken – Christine Féret-Fleury
Daten voor gevorderden – Kristan Higgins – Harper Collins
De outcast – Taran Matharu – Van Goor – al moet ik wel eerst nog even het 2de en 3de deel lezen

Ooit eens:

Nog lang en gelukkig – Cathy Kelly – Boekerij
De misstap van de miljonair – Jessica Clare – Boekerij
Hitchiker’s Guide to the Galaxy – Douglas Adams en Eoin Colfer – Boekerij (ook hier eerst deel 1 nog lezen)
Nachtmuziek – Jojo Moyes – De Fontein
De magiërs – Scarlett Thomas – De Fontein
De opvolger – Fiona Cummins – Ambo/Anthos
Het restjeskookboek – Vlaco – Uitgeverij Lannoo
Koninginnen – Kendare Blake – Harper Collins

Misschien:

Hallo liefde – Petra Vollinga – Boekerij
Stockholm Confidential – Hanna Lindberg – Boekerij
Het huis op de klif – Felicity Hayes-McCoy – De Fontein
Mijn zoete wraak – Jane Fallon – De Fontein
Doodsangst – Peter James – De Fontein
Het monster van Essex – Sarah Perry – Prometheus
Obsidian – Jennifer L.Armentrout – Zomer & Keuning

5 gedachten over “Zeker, ooit eens, misschien”

  1. De boeken van de summoner komen echt super snel achter elkaar uit. Wanneer komt de derde of is die ook alweer uit, haha Ik hou het niets meer bij. En oh cool dat Giant Days dus ook in nl gaat uitkomen. En ik ben echt super benieuwd naar Zilver Garen. En een beetje naar De Magiers.

    1. Als ik me niet vergis is de derde al uit en verschijnt deel vier deze zomer. We hebben dus nog wat leeswerk voor de boeg. 😉

  2. Wat een goed idee om de boeken zo in te delen. In mijn hoofd werkt het ook altijd zo, maar ik heb er nooit aan gedacht om ze zo effectief op te lijsten. Nachtmuziek staat alleszins bij “zeker” 🙂

    1. Het probleem is dat ik meestal niet veel verder kom dan de boeken die onder ‘zeker’ zijn ingedeeld. Vervolgens val ik dan weer terug op het grote aantal ongelezen oudere boeken dat hier nog op me staat te wachten. Het is dus maar goed dat die ‘ooit eens’ lekker vaag is omschreven.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.