Unboxing: Magic is Might

Ondanks de lange lijst met Book Subscription Boxes die ik hier een tijd geleden deelde had ik zelf nog nooit zo’n exemplaar besteld. Ik had er al vaak over nagedacht maar vreesde toch telkens een beetje dat het boek zou tegenvallen én ik ben geen fan van dat systeem waarbij ze aan de hand van je creditkaart automatisch je eenmalig abonnement kunnen vernieuwen. Ondertussen had ik al enkele keren meegedaan aan leuke Swap-acties waardoor ik toch een Boekig pakket kreeg toegestuurd. En toen zag ik Emmy’s aankondiging. Ze zou namelijk zelf zo’n doos samenstellen en verkopen én … voor de eerste editie koos ze Harry Potter als thema. Tja, die bestelde ik dus wel!

Vermits ik er nogal snel bij was was het vervolgens even wachten tot ik het pakket kon ophalen bij UPS en gedurende enkele dagen proberen om spoilers te vermijden omdat een aantal mensen in Nederland de box wel al hadden kunnen openen.

Het wachten werd echter beloond en eindelijk was het zo ver. Jammer genoeg zag ik bij het ophalen meteen al dat de doos ernstig beschadigd was. Die val OwlPS waren blijkbaar zo gehaast dat ze de doos uit de lucht hadden laten vallen. Ik vreesde dus een beetje voor de inhoud …

Dit was het eerste dat ik zag en ik ben dus iemand die het dan meteen leuk vindt dat het kaartje en de kleur van de vulling bij elkaar past. Tja, ik kan er ook niet aan doen. Dat soort zaken vallen me nu eenmaal steeds op.

Het mag dan wel mijn allereerste boekenbox zijn maar dankzij heel wat unboxing-filmpjes (dankjewel Ellis!) wist ik dat ik dit kaartje nog niet moest omdraaien als ik nog even spoilers wilde vermijden.

Er was aangekondigd dat er sowieso twee unieke kaarsen in de box zouden zitten en deze super schattige Niffler-kaars is de eerste die ik tegenkwam.

Hij ruikt ook echt naar Hot Fudge. Ik voelde me even een Sniffler want deze geur vind ik heel fijn.

Vervolgens zag ik deze The Brightest Whitch kaars. Toen ik zag dat er rozemarijn in zat vreesde ik dat deze geur me minder zou bevallen maar …

dat bleek gelukkig beter mee te vallen dan ik had verwacht. Ok, wat mij betreft is de Hot Fudge favoriet maar deze ziet er wel heel leuk uit met die rozenblaadjes. En dat voor iemand die niet eens gek is van dat kleurtje.

Op het eerste zicht lijkt dit een eenvoudige boekenlegger met de titel van de box.

Zodra je hem omdraait zie je echter deze uil die al sinds 1997 op zoek is naar mijn huis. Sindsdien ben ik al tweemaal ergens anders gaan wonen dus ik maak het hem natuurlijk niet echt makkelijk.

Ah, één van mijn favoriete boekige quotes op een leuk kaartje met Hermione en Crookshanks. Al de items die ik tot nu toe al tegenkwam doen me heel veel zin krijgen om nieuwe Bookstagram-foto’s te maken. Ik vind ze echt heel leuk.

Na heel veel Ooooh’s en Aaaaah’s kwam er jammer genoeg ook een ‘Oh nee!’-moment. Blijkbaar heeft dit item – mijn persoonlijke favoriet – het transport niet overleefd. Toen ik Emmy deze foto stuurde liet ze me weten dat ik een vervangexemplaar zou krijgen wanneer we elkaar nog eens ontmoeten. Daar kijk ik dus al naar uit.

Ik heb het nog even geprobeerd met een Reparo! spreuk …

 die jammer genoeg niet hielp.

In dit zakje zaten vijf wax melts die naar sandelhout ruiken.

Leuk dat er verschillende uiltjes zijn. Binnenkort moet ik toch mijn aroma-brander nog eens bovenhalen zodat ik deze kan uitproberen.

Als laatste item kwam ik deze Hogwarts is our home-thee tegen en die ruikt naar appeltaart. Normaal had je die dus meteen kunnen gebruiken om je nieuwe Accio Tea beker in te huldigen maar ik ga er mijn Marauder’s Map nog eens mee laten verschijnen.

Ik ben heel blij dat ik dit keer wél gewoon een bestelling heb geplaatst want het was echt fijn om al deze spulletjes te ontdekken tijdens het uitpakken. Vooral ook heel tof omdat het zelf ontworpen en/of gemaakte items zijn. Nog eventjes wachten en dan kan ik tijdens het lezen van heerlijke thee uit een Accio Tea-beker genieten. Want tja, dat die het niet overleefde was natuurlijk wel een minpuntje.

Mijn persoonlijke top drie zijn … 1. De Accio Tea beker 2. de Niffler kaars en 3. de boekenlegger én quotekaart

Hebben jullie de Magic is Might box ook besteld? Wat is jouw persoonlijke favoriet?

Info:

Ik bestelde deze box bij Letters & Lights voor 22,5€. Als je je pakket per post naar België laat versturen komt er 13€ verzendkosten bij. Kies je voor UPS dan zijn die kosten wat lager en kost het je 7,9€

15 gedachten over “Unboxing: Magic is Might”

  1. Echt hé. Ik gebruik de beker dus nu maar om er mijn toverstaf in de zetten. Muggles hebben een paraplubak, ik een toverstaf-beker.

  1. Ik vind het echt een heel leuke box. Veel toffe spulletjes ook voor die 22,5€. Normaal betaal je voor de twee kaarsen alleen al 15€ dus echt fijn dat er zoveel items in zaten. Wat was jouw favoriet?

 1. Zo leuk! Heel fijne spulletjes en ook echt origineel, want ik bestel dit soort dingen dus nooit omdat ik bang ben dat het steeds dezelfde merchandise is die ik altijd overal zie (en zelf al deels heb). Moest ook echt lachen om je unboxing release, zeker met de Reparo spell

  1. Ja, dat is anders wel een risico wanneer je zelf al veel fandom-spulletjes in huis hebt. Met deze box was dat gelukkig niet het geval en Emmy en ik maken/knutselen andere zaken dus er zat ook niets in dat ik zelf had kunnen maken. We zijn er deze middag trouwens ein-de-lijk in geslaagd om naar The Last Jedi te gaan kijken. Het werd stilletjes aan een beetje spannend vermits ze hem al niet meer overal spelen.

    1. Ik vond hem wel tof, maar niet even goed als zijn voorganger. Zitten die porgs er nu trouwens alleen maar in zodat ze pluche merchandise kunnen verkopen? Ze zijn schattig maar dat is precies hun enige bijdrage aan de film. Ik heb trouwens zelf voor extra geluidseffecten gezorgd door mijn gesnut en gehoest goed te timen. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.