Unboxing: Letters & Lights Halloween Box

Een tijdje terug bekeek ik mijn boekenbudget en kwam ik tot de leuke vaststelling dat het groter was dan ik dacht. Toen besloot ik mezelf te verwennen met De Kraaien-serie van Leigh Bardugo én een Halloween-box van Letters & Lights. Vermits er dit keer een weekend tussen zat én een sluitingsdag van het UPS-afhaalpunt duurde het ietsje langer maar vorige week mocht ik mijn pakket gaan ophalen. Nu Halloween stilletjes aan in zicht komt wil ik graag de inhoud met jullie delen.

Volgende week gaan er hier trouwens nog een paar Halloween-gerelateerde blogposts verschijnen vermits ik graag wil terugblikken op de Spook-a-Thon en de Bookstagram-challenges waar ik deze maand aan deelnam. Maar uiteraard wil ik jullie ook graag de inhoud van het Spook-a-Swap pakket tonen dat mijn (tot nu toe onbekende) lootje voor me heeft samengesteld.

Maar nu dus eerst het pakket dat Emmy heeft samengesteld. Het eerste dat me opviel was dat de doos veel compacter was dan het Magic is Might – pakket dat ik eerder bij haar bestelde. Dit keer had UPS er gelukkig ook geen Avada Kadavra over uitgesproken. Phew …

Het eerste dat ik tegenkwam is deze Hagrid’s Pumpkin Patch illustratie op een langwerpige kaart en die vind ik als Potterhead uiteraard fantastisch.

Vervolgens kwam ik deze button tegen. Ik dacht eerst dat het een spiegeltje was maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Blijkbaar zijn er buttons van alle drie de zusjes én ik ben heel blij dat ik Winifred heb. Ik vind het wel een beetje jammer dat de naam van de Etsy-shop mee vooraan vermeld wordt. Die staat precies een beetje gek.

Een nieuwe bladwijzer voor mijn collectie. Hij is langs beide kanten bedrukt en Loki staat er op dus die is sowieso goedgekeurd.

Dit keer geen twee grote maar drie kleine kaarsen. De Charmed-kaars vind ik het lekkerste ruiken al ruikt de Supernatural-versie tot mijn grote verbazing ook lekker. Ik had echt niet verwacht dat een combinatie van taart en leer fijn zou ruiken. Ondertussen heb ik dus ook een Lockwood & Co-kaars nog meer reden dus om eens aan deze serie te beginnen.

Voor deze box ging Emmy ook een aantal samenwerkingen aan waardoor er een Pumpkin King lippenbalsem van Oriandle (deze ruikt naar een heerlijk kruidige pompoentaart)

en deze halsketting van Aardekracht in de box was terug te vinden.

Deze pin zat er bij als een extraatje

plus een briefje waarin de producten werden voorgesteld.

De inhoud past perfect bij het thema maar ik merk dat ik vooral fan ben van Emmy’s eigen producten. Ok, de illustratie van de pin vind ik heel tof (ik hou nu eenmaal van die film) en de lippenbalsem ruikt heerlijk dus die komt sowieso van pas maar toch …

Ook al begrijp ik dat een samenwerking een deel van de tijdsdruk wegneemt ik vond het eigenlijk wel heel fijn dat alle producten in de Magic is Might box door Emmy zelf waren ontworpen.

 

8 gedachten over “Unboxing: Letters & Lights Halloween Box”

    1. Dat snap ik uiteraard wel. Je wil natuurlijk ook een beetje afwisselen in producten en spijtig genoeg hebben we nog steeds die Timeturner niet om ons wat extra knutseltijd te bezorgen.

    1. Ja, echt wel. Ik ben nu trouwens heel nieuwsgierig naar die andere Halloween-box die in het zicht staat te wachten tot hij geopend mag worden. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.