Right here, right now #19

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. De eerste Right here, right now deelde ik in mei 2015. In de tussentijd kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 een nieuwe naam. Waar geen verandering in kwam is dat ik het nog steeds een leuk idee vind om jullie af en toe te tonen waar ik mee bezig ben. Dat doe ik vandaag dan ook opnieuw …


Boek:

Ik heb net 100 x Annie uitgelezen vermits ik voor een leesuitdaging op zoek was naar een boek met een X in de titel. Die mag ik dus alvast afvinken. Hierna ga ik waarschijnlijk een graphic novel lezen of Een nieuw begin van Nora Roberts, of Verraad van J.D.Robb, …

Film:

The Last Jedi. Jaja, we zijn eindelijk in de cinema geraakt.

Serie:

Toen manlief onlangs ziek thuis was keek hij heel wat films en series. Waardoor ik met een half oog meekeek naar Firefly en The Big Bang Theory. Nu ja, ik was eigenlijk aan het lezen maar beide series hebben heel herkenbare stemmen waardoor ik telkens werd afgeleid.

Muziek:

Op de een of andere manier lijk ik er maar zelden aan te denken om muziek op te zetten. Ik heb de laatste dagen dus vooral geluisterd naar manlief die piano aan het oefenen was en tijdens het ontbijt en avondmaal naar StuBru. De nieuwe single van Muse (Thought Contagion) heb ik wel beluisterd en ik ben er nog niet 100% uit of ik hem nu wel/niet beter vind dan Dig Down (de vorige single). Ik denk echter dat ik naar wel neig.

Aanwinst:

De laatste boeken die ik aankocht zijn Wicked Business van Janet Evanovich & Ill Wind van Rachel Caine. Verder mocht ik eerder deze week ook mijn allereerste boekige box uitpakken en kwam deze leuke pin aan met de post.

Recentst gelezen blogpost:

Lilith maakt een plog

Recentst ingeplande blogpost:

Ik moest er al even over nadenken maar het meest recente dat ik deed was mijn ingeplande Verbeelding Book Challenge – update aanpassen vermits ik weer enkele puntjes kon afvinden.

Recentst toegevoegd aan mijn ‘Deze wil ik nog lezen’-lijst:

Annemieke was de eerste die ik aantikte bij het heropstarten van Tikkertje! Maar dan met boeken en zij raadde me drie verschillende boeken aan. Eén van hen (sorry Annemieke, mijn tbr moet toch echt eerst wat naar omlaag) heb ik aan mijn lijst toegevoegd en dat is Seraphina van Rachel Hartman.

Recentst creatieve project:

Ik ben – nog steeds – bezig aan mijn Hufflepuff-sjaal. Onlangs kreeg ik het op mijn zenuwen doordat het maar niet vooruit ging dus besloot ik een keer VIJF priemen extra te breien en ik had meteen last van mijn schouderspier. Gelukkig had ik daar minder last van tijdens het knutselen van de twee bladwijzer, Valentijn-kaart en het boekjuweeltje dat ik maakte voor mijn Secret Valentine lootje.

Gekregen:

Een lieve verrassing van mijn minstens even lieve buurvrouw waardoor ik binnenkort een andere creatieve bezigheid kan ontdekken (Diamond Painting).

Leuk:

Dat ik deze week op één dag tijd twee kaartjes kreeg van mijn tante. Een dat ze met de post had verzonden én een dat ze zelf had komen posten. Dat de operatie van een vriendin goed verlopen is. Na lange tijd nog eens naar de bibliotheek gaan en een hoop boeken mee naar huis nemen.

Uitkijken naar:

Londen. Ik kan er niet aan doen, dit is nu eenmaal een grootse gebeurtenis voor me dus ik blijf aftellen tot en uitkijken naar die citytrip. Naar de Airbnb waar we gaan verblijven, naar de Harry Potter Experience, naar een cupcake van de Hummingbird Bakery en bezoekjes aan Foyles, Waterstones, … Leuke dingen waar ik naar uitkijk en die iets sneller op de planning staan: een bijpraat afspraakje met medeblogster Annelies in Antwerpen, eentje met mijn boekenvriendin in Mechelen of Gent, een etentje met mijn moeke en schoonzussen, … Oh en uiteraard ook de dagen die langer worden en de zon die zich wat vaker laat zien.

Minder leuk:

Ik ben eigenlijk al het hele jaar door ziek geweest. Ok, ik heb sowieso last van mijn aandoeningen maar dit jaar lijkt mijn immuniteit het een beetje op te geven en het ene na het andere feestje te organiseren voor ongewenste beestjes.

Ontdekt:

Dat er vanaf morgen gedurende drie dagen opnieuw een uitzonderlijke boekenverkoop wordt georganiseerd door Standaard Boekhandel. Wie weet geraak ik er dit keer wel eens een keertje.

Oh ja, ik heb ook ontdekt dat die nieuwe cover van de Eve Dallas-boeken van J.D.Robb geen grapje was van Boekerij. Ze hebben die jammer genoeg ook echt aangepast.

4 gedachten over “Right here, right now #19”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.