Mijn boekige tasjes én eentje extra voor iemand van jullie!

Sommige ideetjes blijven heel lang in mijn inspiratie-mapje wachten vooraleer ze worden uitgewerkt. Dit is daar eentje van en hoe langer het duurde voor ik er mee aan de slag ging, hoe langer het lijstje werd. Een tijdje terug zag ik dat Jessica van Reviews & Roses ook haar collectie deelde en toen besloot ik dat het hoog tijd werd om zelf toch ook eens eindelijk mijn verzameling boekige tasjes aan jullie te tonen.

Tja, ik heb dus wel ‘enkele’ boekige tassen. Gek genoeg zijn er nog steeds enkele die ik heel leuk vind maar niet durf kopen vermits ik er al zo veel heb. Voor de bruine Hogwarts handtas zou ik nog een uitzondering durven maken maar deze prachtige maar jammer genoeg ook vrij kostelijk tassen (die verzendkosten hé) ga ik waarschijnlijk aan me voorbij laten gaan.

Deze leuke tas kan je hier bestellen.

Deze staat al lange tijd op mijn wenslijst. De kans bestaat dan ook dat je hier hem al eens eerder zag langskomen.

In dit exemplaar kan je zeker een aantal boeken kwijt wanneer je op stap bent.

Dankzij de mensen van Custom Jewels kan je vandaag ook je eigen boekige totebag winnen. Ja hoor, echt waar! Het is er zelfs eentje waar de Potterfans héél erg blij van zullen worden.

Mooie foto’s maken is een beetje moeilijk wanneer het daglicht niet wil meewerken. Hopelijk kan deze collage jullie toch tonen dat het niet zomaar een totebag is. In de eerste plek is de print natuurlijk al heel tof maar daarnaast vind ik het ook heel handig dat je de tas kan sluiten met een drukknop en er binnenin ook een klein tasje met rits is terug te vinden. Dat de achterzijde een andere print heeft is natuurlijk ook leuk. Ah ja, twee tasjes in één. 🙂

Wil jij kans maken op deze tas? Dat kan wanneer je in België of Nederland woont én de volgende stappen opvolgt.

1. Volg de Facebook-pagina van Custom Jewels en vertel me in je reactie onder welke naam je dit doet.
2. Laat me weten wat jouw favoriete boekige item is. Juwelen, tassen, bekers, bladwijzers, …

Me volgen via Bloglovin of Social Media is niet verplicht maar ik zou het wel enorm waarderen.

Meedoen kan nog tot en met 30 december. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact op met de winnaar of winares.

 

15 gedachten over “Mijn boekige tasjes én eentje extra voor iemand van jullie!”

 1. Wat een leuke blogpost! Ik vind het altijd erg leuk om de collectie van anderen te zien, vooral je Harry Potter collectie is echt geweldig. ‘When in doubt go to the library’ is inderdaad erg mooi. Ik spaar zelf vooral boekenleggers, maar ik heb ook al een aardige collectie van totebags opgebouwd. Deze totebag is echt heel mooi, en ook handig dat er drukknopen inzitten 🙂 Ik doe graag mee met de winactie, ik volg CustomJewels onder mijn naam Dominique Bosman 🙂

 2. Wow, wat heb jij veel totebags! Ik doe heel graag mee aan de wedstrijd, want die tas ‘I would rather be at Hogwarts’ is echt geniaal! Ik volg Custom Jewels op facebook onder mijn eigen naam ^^

  Eigenlijk ben ik niet zo van de boekige merchandise: ik spaar geen boekenleggers, heb geen funko dolls, geen boekige kaarsen of boekige thee. Maar ik ben wel groot fan van totebags in alle soorten en maten en ik heb maar liefst twee Harry Potter pyjama’s – waar ik te pas en te onpas over opschep op mijn werk. Puur om het feit dat die mensen niks snappen van mijn liefde voor Harry Potter XD en elke keer als ik thuiswerk moet ik in minstens één email of smsje of telefoongesprek mijn mooie pyjama vermelden..

 3. Mooie verzameling Liesbet! 🙂

  Ondanks mijn al grote verzameling doe ik graag mee met de winactie, gezien hij ontzettend mooi is en zo’n drukknop is superhandig! (Jessica Dillema)

  Fijn weekend! 🙂

  1. O, ja, en mijn favoriete boekige items zijn denk ik boekenleggers en totebags met opdruk. 😀 Daarvan heb ik in elk geval momenteel het meest verzameld. 😀

 4. Oh my, da’s een heel leuke totebag! Ik verzamel het liefst boekige gebruiksvoorwerpen. Ik ben niet zo van beeldjes en dingetjes die wel supermooi zijn om ergens te staan en waar je naar kan kijken, maar verder niks mee kan doen. Dus ik kies zo goed als altijd voor kleding of tassen! Weinig verrassend heb ik dus ook die zwarte Hogwarts-tas, én de ‘I like big books’-tas. Vroeger kocht ik nog best veel juwelen, maar ik draag eigenlijk zelden juwelen, dus die blijven dan vaak ongebruikt liggen. Ik hou wel van eerder subtiele dingen. Zo koop ik nooit shirts waar heel groot HARRY POTTER met Daniel Radcliffe’s hoofd op staat, ofzo maar dan eerder shirts met het schild van Hogwarts op, of het teken van de Deathly Hallows. Deze totebag is dan ook perfect! En ik heb de Facebookpagina geliket & gevolgd onder mijn eigen naam 🙂

 5. Ik ben zelf ook dol op boekige tasjes, maar zoveel als jij heb ik er nog niet… dus er kan er zeker eentje bij! (Ik volg onder mijn eigen naam, Petra Doom.)
  Boekenleggers blijf ik maar kopen, en blijf ik maar kwijtraken omdat ik ze in boeken laat zitten die ik doorgeef, of terugbreng naar de bib, of omdat ze gewoon in een zwart gat verdwijnen… 😮 Uiteraard blijf ik onnozele vodjes papier die ik voor dat doel gebruik, zoals een kassaticket of zo, wél eindeloos lang terugvinden.

 6. Zoveel mooie tasjes. Die so many books is ook zo leuk.

  Ik doe graag mij en ik volg custom jewels al met mijn eigen naam, Annemieke Oosterling. En jou volg ik ook al op social media. 😉

  Ik vind vele goodies heel leuk maar ik denk dat mijn voorkeur toch uitgaat naar boekenleggers. Die zijn zo mooi. En ik heb ondertussen al een hele verzameling, haha.

 7. Wat een superleuke verzameling tasjes! Dat rode boektasje is zo ongelooflijk mooi, zou ik ook wel willen 😉 Ik ben vooral verzot op mooie bladwijzers, maar zo een tas vind ik ook altijd wel iets hebben! Pagina werd trouwens geliket onder mijn eigen naam (Evi Robignon)/

  1. Dag Tamara! Als ik me niet vergis komen alle Harry Potter tassen van bij Primark. De tweede en derde kan je met een beetje geluk misschien nog wel vinden. Die met de riem bestaat ook in het bruin maar die heb ik zelf jammer genoeg niet kunnen vinden.

 8. Haha! Wat een mooie verzameling! Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf ook schuldig ben aan een grote verzameling boekentasjes. Ik ben niet zo’n liefhebber van boekenleggers, boekenthee of zo, maar tasjes vind ik geweldig. In plaats van een handtas gebruik ik graag een tasje met mijn favoriete Fandom of quote erop! Gewoon omdat ik dat leuk en mooi vind!

  Ik had de pagina al geliked, onder Audrey Van den Bogaerde!

 9. Ik volg Custom Jewels onder mijn naam Nancy Vercamer
  Mijn favoriete boekige items zijn toch wel juwelen. Ik mis nog boekige oorringen, omdat ik vaak langwerpige hangers heb, maar ik heb halskettingen in overvloed. Ik heb een boekje dat altijd veel aandacht krijgt als ik het draag en daarnaast heb ik via een lieve vriendin ook veel boekige hangers gekregen die ik graag draag. Iedereen is altijd nieuwsgierig wat er op mijn halsketting staat en hierdoor komen boeken dus ter sprake 😉

  Tot Bags vind ik ook wel leuk, maar daar krijg ik bijna geen reactie op, dus dan toch maar de juwelen als favoriet 🙂

 10. Superleuke collectie. Ik heb een hele collectie van de Boekenbeurs en een totebag die ik kreeg van een vriendin. Ik doe heel graag mee! Onder m’n eigen naam Katrien Wittemans.

 11. Mooie collectie heb je! Om jaloers van te worden, want met sommige zou ik ook met heel veel trots lopen! Ik heb zelf ook een totebag, maar die heeft niks met boeken te maken. Ik doe trouwens mee aan de winactie! Ik had vroeger de facebookpagina van Custom Jewels geliked (want heb ooit een winactie bij hen gewonnen) maar toen werd mijn facebook gehackt en blijkbaar heb ik ze daarna niet meer geliked. Daar heb ik dus werk van gemaakt! Onder dezelfde naam als hier. Ik heb een Harry Potter Funko Pop en afgelopen zomer kocht ik een t-shirt van Harry Potter! Verder heb ik niet zoveel boekige merchandise. Omdat ze moeilijk te vinden zijn. Maar altijd als ik mijn t-shirt aanheb, dan krijg ik er altijd leuke reacties op! Oh ja, heb ook een sleutelhanger van het Hungergames-logo. That’s it denk ik haha. Hoe bepaal jij trouwens in godsnaam met welk tasje de deur uitgaat :p ik zou het niet kunnen haha

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.