Foto-update #109

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

een flashback naar mijn tienerjaren door een pastel paarse fluostift. Yep, het kan.

Wanneer je op het Boekenfestijn heel voordelig vier delen uit een reeks kan kopen maar vervolgens wel moet hopen dat je de eerste twee in dezelfde editie vindt. Ik begin er trouwens voor te vrezen vermits ik nog steeds niets heb gehoord.

Bij Aldi zijn ze in vorm sinds Halloween. Blijkbaar krijgen de mensen die folders samenstellen nu iets meer speelruimte

Sinds ik via Katrien de Tectonic-puzzel heb ontdekt ben ik zelf ook op zoek gegaan naar een Denksport-boekje. Want dat is toch net iets ontspannender dan online puzzelen

Herinner je nog dat er toen ik terugkwam van Centerparcs een leuk postpakket op me lag te wachten. Wel, ondertussen kreeg ik alweer leuke post toegestuurd. Ik vind het echt super leuk dat zowel het persoonlijke als onverwachtse van traditionele post weer vaker voorvalt. Ook dat doet me terugdenken aan mijn tienerjaren want toen had ik enkele pennevriendinnen met wie ik regelmatig schreef.

Wanneer iemand je de tijdelijke chocolademelk bij Starbucks aanraadt en je vervolgens wanneer je er eindelijk een keer geraakt te horen krijgt dat hij uitverkocht is.

Ze zijn wel nog steeds in staat om mijn naam creatief/foutief te schrijven. Dat dan weer wel

Diezelfde dag zag ik bij De Sleghte een boek staan dat ik heel erg graag wil lezen maar … het staat op één van mijn Secret Santa-lijstjes dus ik kon het niet riskeren om het mee te nemen naar huis.

Ik kwam er overigens nog meer interessante boeken tegen én heb dan nogal vaak de gewoonte om die te fotograferen zodat ik ze nadien thuis kan noteren. Heeft er iemand deze toevallig al gelezen?

Mijn ouders zijn onlangs verhuisd en vermits ik geen zware dozen mag versleuren zorgde ik samen met mijn schoonzus voor de catering waar dus ondermeer banaan/pecannoten-muffins te vinden waren.

Deze nieuwe kerstkransen-trend vond ik er wel mooi uitzien. Alleen kon ik hem natuurlijk niet laten liggen vermits deze kerstkaartjes uiteraard gepost moesten worden.

Bij H&M zag ik die leuke walvis-potje staan en ik moest meteen aan iemand denken die kort voordien had vermeld dat ze van walvissen hield.

 

Ook kattenliefhebbers en fans van bijtjes kunnen bij H&M terecht voor leuke cadeautjes. Nee, ik word niet gesponsord door die winkelketen, het leek me gewoon leuk om nog wat extra pakjes-tips rond te strooien voor wie nog op zoek is naar leuke ideetjes. Hier kan je trouwens nog meer tips vinden.

Sneeuw lijkt alles meteen sprookjesachtig te maken. Nu ja, wanneer je die dag gezellig binnen mag blijven én dus niet in een helse file moet staan wachten. Of postpakketten en brieven/kaarten moet bezorgen als postbode. Op dit soort dagen moet ik steeds meteen aan de postbode denken.

Mijn Black Friday-bestelling van LittleInklingsDesign kwam aan en ik ben er echt super blij mee. Ik had deze bladwijzers al even op het oog en bestelde ze uiteindelijk omdat er die dag een wel heel mooie actie liep. Je gaat ze sowieso op mijn Instagram-account zien opduiken want ik vind ze echt super mooi.

De leuke sokken die ik een tijdje terug van Annelies kreeg vind ik vooral super grappig/schattig. Vermits ik binnenshuis ook steunzolen moet dragen loop ik sinds juni met deze ouderwetse pantoffels rond. Een stom zicht maar wanneer ik deze sokken aandoe moet ik er net iedere keer om glimlachen.

Ik moest die chocomelk wel opdrinken want het was een opdracht voor een Bookstagram-challenge. #hethardelevenvaneenbookstagrammer

Post met een hartje.

Ik ging voor het eerst naar een stockverkoop van Froy & Dind en was erg blij toen ik er zowel een kleedje als rokjes vond die me pasten. Heel handig nu het wat kouder wordt want een kleedje met een winterpull staat toch net iets gekker dan een rokje met een trui. 🙂

Het zal nog eventjes duren vooraleer ze het kan dragen. Maar hier gaat Ize ongetwijfeld super schattig mee staan.

14 gedachten over “Foto-update #109”

 1. Yep, een boek goedkoop tegenkomen en niet mogen kopen omdat het op een van je secret santa lijstjes staat! Klinkt zo bekend.
  Mooie boekenleggers, ik koop er mij ook een setje.

  1. Ik liep de afgelopen weken rond met lijstjes op mijn gsm waar de titels instonden van de boeken die ik op mijn Kerstwenslijstjes stonden. Nu maar hopen dat het boek er nadien nog ligt mocht het na de feestdagen nog steeds op mijn wenslijstje staan. 🙂

 2. Hihi ik het hartje er heel af kunnen krijgen. 😀
  Ik moet tegenwoordig goed nadenken over je naam als ik het schrijf want de vrijwilliger die hier komt heet Liesbeth. 😉

  1. Hihi, ik lig er niet meer van wakker hoor. Meestal wordt het met een h geschreven dus ik begrijp maar al te goed dat mensen zich kunnen vergissen. 🙂

 3. Haha die sokken zien er echt wel komiek uit in die sloefen 😀 Daarstraks moest ik ook nog lachen met de Aldi: ze verkochten warme truien, voor een “truierige dag”. Ze hebben daar een grapjas aangenomen hoor!

 4. Oh die mokken met die poezen vind ik echt leuk. Heb dan ook een zwak voor leuke bekers/koppen/tassen/mokken… Hier zijn alle kerstcadeaus intussen aangekocht en creatief ingepakt. Ook de zelfgemaakte kerstkaartjes gaan deze week op de bus 😉

  1. Het waren vrij grote voorraadpotten met poezen op. Jammer genoeg waren ze wel net geen 20€ per stuk. Anders had ik er eentje meegenomen als extra cadeautje voor een vriendin.

   1. 20 € da’s inderdaad wel behoorlijk prijzig. Ik betrap me er deze dagen ook op dat ik heel veel tegenkom dat ik dan ‘zomaar’ wil wegschenken… voor een vriendin of zelfs voor een gewone kennis. Binnenkort ook een Secret Santa waarbij alle genodigden een cadeautje kopen. Er is niet op voorhand geweten welk cadeautje voor wie zal zijn. Dit gebeurt dan dmv een lotje trekken de avond zelf. De afspraak is om daar max. 5 € aan uit te geven. Ik heb al eens gebladerd in de ‘blaadjes’ à la Blokker / Casa / Leenbakker en was aangenaam verrast wat ik daar zoal tussen vond voor slechts 5 €. Zelfs erg mooie dingen 🙂

    1. Dat vond ik dus ook. Al helemaal omdat ik voor dat bedrag een goed gevuld verrassingspakket kan samenstellen met zowel leesvoer als geknutselde cadeautjes en enkele kleinigheden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.