Aanwinsten oktober 2017

Deze maand kocht ik zelf geen nieuwe boeken. Ik heb mezelf niet bewust verboden om iets te kopen maar met zowel de Boekenbeurs als de feestdagen voor de deur is het misschien wel goed dat ik geen extra leesvoer heb aangeschaft. De afgelopen maand heb ik immers niet minder dan VIER wenslijstjes mogen samenstellen voor de feestperiode. Het ziet er dus naar uit dat er in december sowieso weer wat nieuwe boeken een plaatsje gaan krijgen in mijn boekenkasten.

Ondanks het feit dat ik zelf geen boeken kocht kwamen er wel wat nieuwe exemplaren toe. Zo bevatte de Verjaardags Verrassingsbox die ik bij Kwante won het boek Adem van Abbi Glines.

Van  Agora mag ik Heerlijk simpel, het nieuwe kookboek van Janneke Philippi recenseren dat werd uitgegeven bij Fontaine Uitgevers én ik kan jullie alvast verklappen dat de titel de lading mooi dekt. Haalbare recepten die ook nog eens super lekker zijn.

Van LS Amsterdam mag ik het boek De beer en de nachtegaal bespreken. Daar kwam ik tot nu toe nog niet aan toe maar ik ben wel alvast aan het genieten van de mooie cover.

Verder kreeg ik post van Meis en Maas. Nee, voor wie het net als ik even dacht die wassen stempel is NIET van Hogwarts. Wel bevatte de envelop een uitnodiging om het boek S.T.A.G.S. te lezen. Dat ga ik binnenkort dan ook zeker doen.

Onverwachts kwam ook het kookboek Gezonder met Viv toe. Eentje dat focust op snel, slank en makkelijk koken voor het hele gezin. Ik probeer het hier zeker een keer voor jullie te bespreken maar dat gaat waarschijnlijk nog even duren vermits er nog wat recensieboeken op me wachten.

 

10 gedachten over “Aanwinsten oktober 2017”

    1. Een héél klein beetje. Ondertussen staat de stand (als mijn telling klopt alleszins) op 126 ongelezen eigen boeken. Aan het begin van het jaar waren het er 134. Dus ook al heb ik er dit jaar vrij veel van gelezen er kwamen er overduidelijk ook weer een aantal bij. 🙂

    1. Die was ik dus gisteren aan het lezen op weg naar de Boekenbeurs én tot nu lijkt de inhoud even mooi te zijn als de verpakking.

    1. Eerst nog even Het lot van de Tearling lezen (net in begonnen) en waarschijnlijk is vervolgens S.T.A.G.S. aan de beurt. Ik kreeg het vandaag toe als fysiek exemplaar dus dan moet ik het niet eerst nog even op mijn ereader uploaden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.