Halfweg 2017: mijn tien favoriete boeken

Phew, ik vind het altijd jammer dat ik de laatste tijd minder lees maar voor deze blogpost was het eigenlijk wel een voordeel. Het was nu immers al moeilijk genoeg om me tot 10 boeken te beperken. Er zijn dus nog heel wat andere boeken die ik ontzettend graag gelezen heb maar waar jammer genoeg geen plaats meer voor was in dit korte lijstje. Ja, TIEN is een kort lijstje. Echt wel.

Tijdens de eerste helft van dit jaar heb ik alvast geweldig genoten van onderstaande boeken.

Omdat ze jeugdherinneringen bovenhaalde, omdat ze me aan het lachen brachten, omdat ze er in slaagden om me onder te dompelen in een magische wereld, omdat ze omver wisten te blazen, omdat ze me in spanning op het randje van mijn stoel lieten zitten, omdat ze me ontroerden, omdat ze ….

Tja, omdat ze simpelweg geweldig waren.

Pyama dagen – Sarah Andersen

De GVR – Roald Dahl

 Vermoorde getuige – J.D.Robb

Koningin van de Schaduw – Sarah J.Maas

Hof van Mist en Woede – Sarah J.Maas

The Chosen – J.R.Ward

Bijzondere vertelsels – Ransom Riggs

Magic Bleeds – Ilona Andrews

Alien in Chief – Gini Koch

Harry Potter and the Philosopher’s Stone – J.K.Rowling

5 gedachten over “Halfweg 2017: mijn tien favoriete boeken”

    1. Ik ben benieuwd wat je van het J.D.Robb boek gaat vinden. In het najaar komt er een nieuwe uit waar ik erg naar uitkijk. Karin Slaughter heb ik al lange tijd niet meer gelezen.

    1. Ik vind het vooral héél leuk dat ze niet halverwege de serie van omslag veranderen. Nu passen ze zo mooi bij elkaar.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.