Ik tel tot tien!

Lijstjes zijn leuk! Ok, ik vind lijstjes leuk. Nu ja, vrijwel alle lijstje want een To Do-list vind ik net niet tof. Mijn geliefde lijstjes worden nog een pak plezanter wanneer ze over toffe dingen gaan. Een happy list bijvoorbeeld of eentje over boeken. Op basis van hun covers, van hun tegenstellingen, van auteursnamen of op titel. De ideetjes komen meestal uit het niets of heel af en toe – uit één specifieke titel.

In dit geval was dat Ik tel tot tien van Linda Green. Uiteraard is Linda niet de enige die tot tien kan tellen. Dat leerde ik namelijk ook. Naast zelf mijn veters strikken, mijn eigen naam schrijven én binnen de lijntjes kleuren.

Opdat jullie niet aan me zouden twijfelen bewijs ik het nog eventjes aan de hand van een nieuw lijstje. En nee, ik heb heus niet op mijn vingers geteld. 😉

1. Eén met jou – Sylvia Day

2. Twee levens – Stefan Brijs

3. Drie graven vol – Jamie Mason

4. Vier muizen in het wilde westen – Geronimo Stilton

5. Vijf kwarten van de sinaasappel – Joanne Harris

6. Zes maanden zonder – Charlotte de Monchy

7. Zeven soorten honger – Renate Dorrestein

8. Acht miljoen goden en demonen – Hiroko Sherwin

9. Negen open armen – Benny Lindelauf

10. Tien dagen in een gestolen auto – Anna Woltz

Sommige kunnen ook echt rekenen …

Vier plus vier is acht – Inge Misschaert

Anderen denken dat alleen maar …

Zes maal één is zeven – Gerda van Erkel

 

8 gedachten over “Ik tel tot tien!”

    1. Ik weet dat ik die als tiener gelezen heb maar kan me er eigenlijk niets meer van herinneren. Foei, slecht geheugen!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.