Gelezen in mei 2017

Mei leek een slechte leesmaand voor me te worden. Het lukte me maar amper om me te focussen. Ik was dan ook heel blij dat er deze maand slechts twee recensieboeken op me stonden te wachten vermits ik daar uiteraard nog meer mijn aandacht wil bijhouden. Ik besloot dan ook om vooral veel eigen boeken te lezen en zo meteen mijn tbr te tackelen. Dankzij de Blossom Books Readathon bleek ik uiteindelijk toch nog tien boeken gelezen te hebben. Het helpt natuurlijk wanneer je dankzij een hittegolf niet veel meer mag/kan doen dan zitten Ên lezen. 🙂

Alien in Chief – Gini Koch
Koning Eddie en de kwade keizer – Andy Riley
Magic slays – Ilona Andrews
Een gestolen kus – Bella Andre

Een miljoen werelden met jou – Claudia Gray
Hostage to pleasure – Nalini Singh
Beauty and the Beast – het officiele filmboek
Op zoek naar het lot – Nora Roberts

Fighting Destiny – Amelia Hutchins
Eindelijk zomer – Brenda Novak

Cijfertjes:

Goodreads: 51
Aantal gelezen boeken: 10
Eigen boeken: 7
Aantal gelezen pagina’s: 3350p.

7 gedachten over “Gelezen in mei 2017”

  1. Oehh toch echt een hele nette leeslijst hoor!! En ik wordt er zo enthousiast van dat Fighting Destiny erbij staat hehehee.. Ben zo benieuwd wat je van de rest gaat vinden! Er is ook een spin-off serie van waarvan het eerste boek nu uit is en die was misschien wel nog beter als the fae chronicles boeken; Playing with monsters! Mocht de rest van de serie je bevallen kan ik je dus ook echt aanraden erna playing with monsters te lezen <3 Gaat weer wat dieper in op andere aspecten van de magische wereld in deze boeken.

    1. Alleen niet zo handig vermits het toch wel echt mijn bedoeling was om die tbr te laten zakken in plaats van stijgen. 🙂 Mijn boekenbudget is momenteel eventjes uitgeput maar misschien bestel ik het vervolg wel na mijn verjaardag.

  2. Weinig gelezen noem je dat :-p. Wat is dan veel lezen vraag ik me af… Hier draait het lezen op een erg laag pitje. Wat een contrast met vorig jaar… Heb ook veel en veel minder tijd nu tov vorig jaar. Zelfs de hitte kan me niet overtuigen…

    1. Ik heb steeds meer de indruk dat ik altijd het gevoel heb dat ik weinig las. Liefst van al zou ik dan ook het ene boek na het andere verslinden maar af en toe moet je natuurlijk ook nog wat andere dingen doen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.