Kom in mijn armen – Bella Andre

kominmijnarmenTitel: Kom in mijn armen
Serie: Sullivan #7
Auteur: Bella Andre
Uitgeverij: Boekerij
Pagina’s: 304 p.
Prijs: 15€

“Filmster Smith Sullivan kan zijn geen afleiding permitteren. Zijn hele reputatie hangt af van zijn nieuwe film … maar hij kan Valentina Landon niet uit zijn hoofd krijgen, en het vuur dat hij ziet smeulen onder de oppervlakte van haar koele voorkomen.

Valentina is niet afkerig van een avontuurtje, of zelfs van het idee om de ware liefde te vinden, maar als business-manager in Hollywood heeft ze te veel vrouwen zien bezwijken voor de charmes van een acteur, om er daarna totaal kapot van te zijn als het sprookje onvermijdelijk eindigt. Maar na een paar intense weken samen op de set verandert de spanning tussen hen in verhitte passie. Smith is vastbesloten een manier te vinden om dichter bij Valentina te kunnen komen. Zo dichtbij dat hij haar hart kan veroveren … net zoals zij dat van hem heeft veroverd vanaf het allereerste moment.”

Mijn mening:

Ik was al benieuwd naar het verhaal van Smith nog voor het verscheen. Waar Zach en Heather me niet helemaal voor zich wisten te winnen tijdens het lezen van ‘Als je van mij was‘ bleek ik bij ‘Kom in mijn armen’ net geen probleem te hebben om een klik te voelen tussen Smith en Valentina.

Ook dit keer zijn het mannelijke en vrouwelijke personage twee uitersten van elkaar. Of toch alleszins op het eerste zicht. Smith Sullivan is immers een befaamde filmster die zo populair is dat hij vrijwel iedere vrouw in zijn bed zou kunnen krijgen zonder al te veel moeite te hoeven doen. Dat die vrouwen vooral vallen voor zijn bekendheid en de aandacht die hierdoor ook deels op hen zou afstralen moet hij er uiteraard wel bovenop nemen.

Valentina is net het tegenovergestelde van deze vrouwen – ze wil niet in de spotlight staan, is uiterst begaan met haar jongere zus en is er bovendien rotsvast van overtuigd dat ze geen relatie wil met iemand uit de filmwereld.

Dit keer ligt de focus iets meer op de romantiek dan op de erotische scènes. Die zijn nog steeds aanwezig – maar hun relatie komt iets geleidelijker tot stand waardoor het verhaal geloofwaardiger overkomt. Daarnaast vond ik het ook leuk hoe hun relatie gelijktijdig evolueert met de film Gravity waar Smith zowel als acteur als scriptwriter en regisseur aan werkt. Dat de verhaallijn van deze film overeenkomsten vertoont met die van de hoofdpersonages uit het boek was ook een tof detail.

Ook in dit boek komen opnieuw alle Sullivans aan bod zonder dat dit geforceerd over komt. De familie vormt nu eenmaal een hechte eenheid en het voelt dan ook heel natuurlijk aan dat we hen allen samen zijn op belangrijke dagen. Op die manier kan je ook de vorige hoofdpersonages blijven volgen en dat is zeker een leuk voordeel. Zowel Smiths’ zus Lori als Valentina’s jongere zus Tatiana zijn niet al te subtiele supporters voor hun oudere broer en zus. Diezelfde Bengel mag bij het eerstvolgende Sullivan-boek de hoofdrol voor rekening nemen en ik ben alvast benieuwd naar haar verhaal.

Net als de andere Sullivan-boeken is ook ‘Kom in mijn armen’ een luchtig, romantisch, sexy en uiterst onspannend boek dat je een goed gevoel bezorgt. Ook al struikelde ik enkele keren over een foutje of vreemde zinsconstructie ik hield wel van dit verhaal. Al moet ik meteen ook eerlijk toegeven dat ik minder gek ben van de net iets te melige fragmenten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.