Winactie: Kom in mijn armen – Bella Andre

winactieEerder deze week konden jullie mijn recensie van ‘Kom in mijn armen’ lezen. Vermits ik niet één maar twee exemplaren van dit boek in mijn bezit heb leek het me een leuk idee om een winactie te organiseren. Ben je al fan van de Sullvans en heb je het meest recente boek uit de reeks nog niet of ken je hen net niet en wil je daar graag verandering in brengen … dan ben je hier aan het juiste adres.

its-laminated-1

Vrijwel elke boekenworm heeft een fictieve bookcrush. Sommige zelfs meer dan één. 😉 Door welk personage zouden jullie graag worden aangesproken met de woorden ‘Kom in mijn armen’ ?

kominmijnarmen

Als je het antwoord op bovenstaande vraag in de reacties achterlaat maak je kans op het zevende boek uit Bella Andre’s Sullivan-serie.

Extra kansen kan je verdienen door één of meerdere van onderstaande zaken te doen. Laat je me in je reactie meteen ook even weten wat je gedaan hebt?

Volg me via Bloglovin en like deze post (+ 2)

Volg me via Facebook (+1)

Volg me via Twitter (+1)

Deze winactie loopt tot en met 26 juni en is enkel toegankelijk voor deelnemers uit België en Nederland. De winnaar zal kort nadien bekend worden gemaakt.

Veel succes!

5 gedachten over “Winactie: Kom in mijn armen – Bella Andre”

 1. Ha, dan zit ik toch net in de groep van boekenwurmen die geen fictieve bookcrush heeft. Het liefst heb ik toch echt dat mijn eigen mannetje zegt “kom hier in mijn armen. 🙂
  Natuurlijk maak ik wel graag kans om dit romantische boek te winnen.

 2. Mijn fictieve bookcrush??? Dat kunnen er zoveel zijn aangezien elke reeks wel een favoriet karakter heeft 😉
  Sam Merlotte van de Sookie Stackhouse series mag me wel in zijn armen nemen.
  Of Jacob, The Enforcer vanuit de Nightwalkersreeks van Jacquelyn Frank.
  Of Jamie Fraser van de Outlanderreeks.
  Of Dimitri Belikov uit de Vampire Academy-reeks van Richelle Mead.
  Of Simon Wolfgard uit de Anderen-reeks van Anne Bishop.

  Hmmm, ik merk dat de meesten van mijn bookcrushes bovennatuurlijk begaafd zijn. Misschien dat ik daardoor nog niemand gevonden heb 😉

  Ik volg je op Bloglovin en Facebook.

 3. ik volg je via bloglovin en Facebook,
  En aangezien mijn man vaak zegt: kom in mijn armen is mij dat voor mij meer dan genoeg

 4. Super leuk! Jammer dat ik net te laat ben om deel te kunnen nemen, maar ach. De boeken van Bella Andre zijn echt genieten! Ook naar dit deel kijken we weer uit! Ik heb nu al weer twee jaar terug mijn moeder verrast met het eerste deel van deze serie en sinds dien leest ze weer, super ;), heerlijk samen over boeken praten. (En zwijmelen 😉 )
  Alle drie de punten gedaan, maar dat is dus nu ook niet echt van toepassing.
  Nog even de vraag, heb niet zo snel een bookcrush, maar het is heerlijk als iemand tegen je zegt kom in mijn armen en het heerlijk vindt als jij je daar nestelt. Ik zou dan gaan voor Yves Benedict (Soulmates-serie van Joss Stirling)! Slim, lief, sexy en toegewijd!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.