Mijn 10 favoriete paarse boeken

favorietepaarseboekenIn het verleden toonde ik jullie via de ‘Full of Colours‘ al verschillende boeken in een specifieke kleur. Ondertussen zijn er echter alweer enkele nieuwe kleurrijke boeken aan de collectie toegevoegd en daar wilde ik graag iets mee doen.

Toen ik een tijdje terug bij één van de TTT’s tien favoriete blauwe boeken zag langskomen besloot ik om het op deze manier aan te pakken. In deze eerst blogpost beginnen we beginnen met mijn favoriete kleur paars. Ik heb wel besloten om me te focussen op de combinatie van cover én inhoud. De boeken die hier verschijnen heb ik dus allemaal gelezen. Het is dus niet enkel de omslag die bepaalde of ze een plaatsje in deze lijst verdienden. Al moet ik eerlijk bekennen dat het bij minstens één boek wel de doorslag gaf.

favopaarseboeken1

Crave the Night – Lara Adrian

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban – J.K.Rowling

favopaarseboeken2

Rebel – Julie Kagawa

Vermoord in extase – J.D.Robb

favopaarseboeken3

Winter in Virgin River – Robyn Carr

De donkere kroon – Sarah J.Maas

favopaarseboeken4

Rode letters – Anne Bishop

De schaduw van de nacht – Deborah Harkness

favopaarseboeken5

The Shadows – J.R.Ward

Smokin’ Seventeen – Janet Evanovich

Staat er één van jullie favoriete paarse boeken in deze lijst?

5 gedachten over “Mijn 10 favoriete paarse boeken”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.