Gelezen in november

gelezeninnovemberWanneer ik deze blogpost uitwerk is november nog niet helemaal voorbij. Momenteel ziet het er echter naar uit dat dit de boeken zijn die ik tegen het einde van deze maand gelezen zal hebben. Minder als ik zou willen (maar daar val ik ongetwijfeld in herhaling) Γ©n er staan er nog een heel deel op me te wachten. Eigenlijk hoop ik dus – tegen beter weten in – dat ik de laatste maand van 2015 grotendeels met een boek in dezetel zal kunnen doorbrengen. πŸ˜‰

gelezeninnovember2015– A hunger like no other – Kresley Cole
Drakenvuur – An Janssens
Ziel – Jackie van Laren
Kijk niet om – Clare Donoghue
Scoodies -Magdalena Melzer
Dromen in beeld – Nora Roberts
Grijze magie – Jaye Wells
In bed met een miljonair – Jessica Clare
– Gek op jou – Rachel Gibson
– Op het randje – Katie McGarry
– De kroon van de Tearling – Erika Johansen
– Wild verlangen – Christina Lauren
– Verbonden door het lot – Nora Roberts

4 gedachten over “Gelezen in november”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.