In bed met een miljonair – Jessica Clare

inbedmeeenmiljonair

Titel: In bed met een miljonair (Miljonairsclub-serie, #3)
Auteur: Jessica Clare
Uitgeverij: Boekerij
301 p.

“Audrey Petty is altijd de verantwoordelijkste geweest van haar en haar tweelingzus Daphne. Succesvol, stipt en betrouwbaar: dat is Audrey. Ze zou de perfecte vriendin zijn voor multimiljonair Cade Archer, op wie ze als kind al heimelijk verliefd was … Maar ze is er vrij zeker van dat hij haar niet ziet staan. Door een speling van het lot moet ze wat tijd met hem doorbengen in zijn afgelegen buitenhuisje, en voor Audrey is dat een droom die uitkomt.

De steenrijke playboy Reese Durham kan elke vrouw verleiden. Als de komst van de keurige Audrey ervoor zorgt dat zijn maatje Cade hun mannenvakantie in het buitenhuisje afbreekt, is hij daar niet blij mee. Hij heeft door dat Audrey kost wat kost haar verliefdheid op Cade geheim verliefd wil houden, en maakt daar handig gebruik van om haar dingen te laten doen waar ze anders nooit in zou toestemmen; Hij zal haar wel eens even laten zien wat een vrouw nodig heeft. Alleen ontdekt hij gaandeweg dat hij haar misschien juist wel nodig heeft …”

Mijn mening:

Het zal jullie misschien al wel zijn opgevallen maar ik hou van de boeken van Jessica Clare. Ik ontdekte deze serie dankzij ‘Gestrand met een miljonair‘, de vertaling van het eerste deel uit de ‘Miljonairsclub-reeks die werd uitgegeven bij Boekerij. Dat eerste boek bleek zo leuk te zijn dat ik al snel besloot om verder te lezen in het Engels vermits ik niet wist of ook de volgende boeken vertaald zouden worden. Gelukkig blijkt dit tot nu toe nog steeds het geval te zijn. Na ‘Het meisje en de miljonair‘ is nu ‘In bed met een miljonair’ aan de beurt.

Zoals de titels al doen vermoeden bestaat de Miljonairsclub-serie uit super luchtige en ontspannende boeken. Jessica Clare heeft immers een erg vlotte schrijfstijl, haar relaties komen doorgaan iets geleidelijker tot stand en hierdoor lijken haar liefdesverhalen een geloofwaardigere ontwikkeling te hebben. Bovendien verwerkt ze wel wat humor in haar boeken. De onmisbare misverstanden en blunders laten me regelmatig glimlachen.

In dit derde deel volgen we Audrey. We zagen haar reeds aan bod komen in de eerdere boeken en nog steeds is ze het evenbeeld van de perfecte assistente: strikt, ordelijk en gehuld in een degelijke outfit en foutloos uiterlijk. Eigenlijk exact het tegenovergestelde van haar tweelingzus die een echte wildebras is en het ene vriendje na het andere lijkt te hebben terwijl Audrey al jaren verliefd is op dezelfde man. Diezelfde zus zorgt er echter ook voor dat ze beiden een maand doorbrengen in het afgezonderde vakantiehuis én gezelschap van haar grote liefde.

Plots ziet de toekomst er een beetje rooskleuriger uit. Of toch tot ze ontdekt dat deze bungalow wel afgezonderd maar niet verlaten is. Reese, één van Cade’s vrienden is de boosdoener en hij heeft al snel door dat Audrey stapelverliefd is op een onwetende Cade. Hij besluit haar te plagen en zelfs te chanteren. Hoe meer hij haar uitdaagt, hoe meer bijnamen hij voor haar bedenkt, hoe moeilijker het voor Audrey wordt om zichzelf te blijven … de voorbeeldige dochter en assistente die ze al jaren is.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.