It’s laminated!

itslaminatedZo’n anderhalve maand geleden had ik het met een goede vriendin over het begrip Fictional Crushes. Ik zei haar toen dat ik bij verschillende tags de vraag ‘Wie is jouw favoriete fictional crush?‘ tegenkwam en dat ik dan nooit wist wat ik moest antwoorden vermits ik er niet echt ééntje had. Ze corrigeerde me (met reden trouwens!) al snel en begon een aantal namen op te sommen. Blijkbaar heb ik er inderdaad niet ééntje en ik val duidelijk ook niet op de jonge helden uit YA-boeken.

Toch zijn er voldoende personages die de omschrijving Fictional Crush meer dan waardig zijn. Enkele weken later moest ik plots aan Ross en Rachel denken. Ja, die twee met hun seizoenslange knipperlicht-relatie uit Friends. Meerbepaald aan één specifieke aflevering uit deze serie.

De aflevering die er uiteindelijk voor zorgde dat ik me eens rustig heb neergezet en pen en papier bovenhaalde om mijn favoriete fictional crushes te bepalen. Of beter … vijf van hen. Ik heb me echter wel de vrijheid gegund om ze in willekeurige volgorde neer te pennen.

Jamie Fraser
Simon Wolfgard
Eric Northman
Jeff Martini
Dean Winchester

Tja, die laatste is misschien niet helemaal eerlijk vermits Supernatural niet op een boek is gebaseerd. Er zijn echter wel boeken van geschreven én mocht dat toch geen geldige reden zijn dan heb ik uiteraard nog een back-up.

Een Schot, een weerwolf, een vampier, een AC én … het lijkt wel het begin van een grap voor boekennerds maar voor mij is het dus mijn top vijf van Fictional Crushes.

Niet zomaar een lijstje hé …. It’s laminated

itslaminated1

En als ik Matthew Clairmont ooit tegen het lijf loop dan laat ik hem gewoon de achterzijde van dit kaartje zien. Hij hoeft niet te weten dat hij Dean Winchester’s back-up is, ik laat hem gewoon in de waan dat hij als enige op mijn lijstje staat. 😉

itslaminated2

8 gedachten over “It’s laminated!”

  1. Ik vroeg me al af waar Matthew was, maar hij krijgt zijn eigen plekje helemaal alleen 😀
    Met Jamie en Simon ben ik het helemaal eens.
    Maar daarna kies ik voor Sam Trammell en Charles Reynolds (Chuckie!)
    En mijn 5e crush wordt dan de demon Jacob 😉

  2. Hahaha, ik snapte de titel niet tot ik ineens doorhad over welke aflevering van Friends je het had, geweldig! Op mijn lijstje zouden in ieder geval Augustus Waters, Maxon Schreave, Four en Damon Salvatore staan.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.