Boekige quotes #3

boekige-quotesAls blogger word je verondersteld om enkel die afbeeldingen in je blogartikels te verwerken die je MAG gebruiken. Toen ik met mijn blog begon had ik nog niet door dat er heel veel niet mocht en begin ik dus ook enkele fouten. Ergens is het natuurlijk wel jammer want ik heb geen blog-budget tot mijn beschikking en ben dus niet in staat om alle mooie boekige afbeeldingen die ik wil gebruiken ook effectief aan te schaffen. Gelukkig bestaat er zoiets als PicMonkey, waardoor het perfect mogelijk is om zelf afbeeldingen samen te stellen die uiterst bruikbaar zijn op een boekenblog.

De vorige twee posts met boekige quotes maakten duidelijk dat ik niet de enige ben die van dit soort uitspraken houdt. Het werd dan ook stilletjes aan tijd om jullie een nieuwe lading voor te schotelen. Heb je de vorige gemist? Dan kan je die hier én hier terugvinden.

wariswhathappens

poetryisaway

therearetoomanybooksihaventread

eitherwritesomething

goodbookstellthetruth

areaderlivesathousandlives

apoetissomeone

booksarethecarriers

andaboveallwatchwithglitteringeyes

thehelpfulthought

Een gedachte over “Boekige quotes #3”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.