Boekige quotes #2

boekige-quotesAls blogger word je verondersteld om enkel die afbeeldingen in je blogartikels te verwerken die je MAG gebruiken. Toen ik met mijn blog begon had ik nog niet door dat er heel veel niet mocht en begin ik dus ook enkele fouten. Ergens is het natuurlijk wel jammer want ik heb geen blog-budget tot mijn beschikking en ben dus niet in staat om alle mooie boekige afbeeldingen die ik wil gebruiken ook effectief aan te schaffen. Gelukkig bestaat er zoiets als PicMonkey, waardoor het perfect mogelijk is om zelf afbeeldingen samen te stellen die uiterst bruikbaar zijn op een boekenblog.

Er kwam al een eerste lading ‘Boekige Quotes’ aan bod en uit de reacties bleek dat jullie het wel een leuk idee vonden. Daarom schotel ik jullie vandaag graag een tweede lading quotes voor …

whenweareyoung

wedonotneedmagic

wearesurrounded

thatsthethingaboutbooks

onceyoulearntoread

ireadsoicanlive

igetawarmfeeling

ifyouhavethewords

awordafteraword

awellcomposedbook

4 gedachten over “Boekige quotes #2”

  1. Handig dat PicMonkey! ‘We are surrounded by stories’ vind ik een prachtige uitspraak. Dat vind ik met bloggen nu ook altijd. Overal valt inspiratie uit te halen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.