Gelezen in Februari 2015

gelezeninfebruariIn Januari dacht ik het jaar in te zetten met een maand vol boeken. Jammer genoeg kwam dat er wegens drukte niet van. Het is nog steeds druk genoeg en ik had dus liever nog wat meer boeken gelezen. Wie probeer ik nu eigenlijk iets wijs te maken … ik wil altijd meer boeken lezen. Deze maand lukte het gelukkig wel al wat beter als in januari …

 

Ja hoor, je ziet het goed. Jullie zijn het niet van me gewoon, maar ik hou het bij een uiterst bondige samenvatting. Van een heel deel van deze boeken verscheen reeds een recensie op de blog, dus die kan je terugvinden door de titel aan te klikken.

gelezeninfebruari2015,

Havermoutje -Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
Magic Bites – Ilona Andrews
Gesloten hart – Nora Roberts
It had to be you – Jill Shalvis
Jenna – Lara Adrian
Zoete verwachting – Maya Banks
Beauty and the Billionaire – Jessica Clare
Lover at last – J.R.Ward
Gewillig – Emma Chase
De gloriedagen van Walter Gom
De Meesteres – Tiffany Reisz
Licht! – Hugh Fearnley-Whittingstall
The Wrong Billionaire’s bed – Jessica Clare
Vergeet haar niet – Nora Roberts
Younger – Pamela Redmond Satram

Ik heb nog ‘wat’ leesvoer klaarstaan. Weten jullie al welk(e) boek(en) jullie de komende maand willen lezen?

7 gedachten over “Gelezen in Februari 2015”

 1. Je wacht niet op de vertalingen van Jessica Clare. Het duurt altijd veel te lang, vind ik. ‘k Las de hele reeks ook al in het Engels en wacht nu op deel 6.
  Wat vond je van Zoete verwachting? Ik heb hem al staan maar nog niet gelezen. ‘ k Heb eventjes geen zin in het genre.

  1. Ik vond het eerste deel erg leuk én had echt zin om te ontdekken hoe het met de anderen zou verlopen. Als ze vertaald worden ga ik ze waarschijnlijk gewoon nog een keertje lezen. Eigenlijk viel ‘Zoete verwachting’ tegen, maar het zou goed kunnen dat dit deels komt doordat ik net als jij eventjes genoeg lijk te hebben van het genre. Gelukkig viel ‘De Meesteres’ wel mee, maar ik lees nu toch liever eerst wat andere boeken vooraleer ik terug iets in dit genre lees.

   1. Ik kom ook steeds in de verleiding om toch nog de vertalingen te lezen maar dan koop ik ze in ebook. Zo heb ik niet tweemaal hetzelfde boek gekocht (’t is geen echt boek hé, ieder excuus is goed).

    1. Ik heb ze ook als ebook hoor. Er is nog wel een beetje plaats over in mijn boekenkasten maar die ga ik niet gebruiken voor dubbele fysieke exemplaren. Alleen de Middernacht-reeks van Lara Adrian heb ik dubbel.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.