Foto-update #29

fotoupdate1Deze terugkerende foto-update is na enkele keren een gewoonte geworden én ook dit keer laat ik jullie via een aantal foto’s graag zien waar ik me de afgelopen dagen mee heb bezig gehouden.

 

boekenfestijnmechelen2Vorige zondag kon ik heel last-minute toch nog naar het Boekenfestijn in Mechelen. Ik was al de hele week ziek én had eigenlijk moeten rusten, maar vermits ik hoge verwachtingen had van deze editie, wou ik ze niet aan me voorbij laten gaan. Samen met mijn tante ging ik dan ook naar de Nekkerhallen in Mechelen, die gedurende vier dagen werden omgetoverd tot een Walhalla voor boekenfans. Althans dat had ik toch wel degelijk verwacht. Jammer genoeg viel het aanbod nogal tegen. Ik vind het echt heel, héél jammer dat elk boek dat ik die middag bekeek een deel uit een reeks bleek te zijn. Een nieuwe reeks ontdekken is natuurlijk super leuk, maar NIET wanneer ze enkel deel 14 hebben, of deel 3, of deel 7, of deel … zonder de voorgaande boeken te verkopen. Uiteindelijk werd het dus een erg voordelige editie voor mij, vermits ik enkel een kookboek met soeprecepten kocht en een prentenboek als geboortecadeautje. Ik heb echter wel foto’s getrokken van die bewuste series zodat ik ze binnenkort eens op The Book Depository kan opzoeken.

 

2014-12-07 12.08.05Voor we richting Mechelen trokken moesten we natuurlijk wel even lunchen. Dit keer geen grof brood en magere vleeswaren, maar zelfgemaakte scones met marmelade en jam. Die heb ik er volgens mij iets later wel afgewandeld tussen de vele rijen boeken.

 

 

 

2014-12-07 18.06.08Mijn echtgenoot had diezelfde dag een tornooi. Toen ik ’s avonds thuiskwam was dit één van de eerste dingen die ik zag liggen. Een nieuwe ondergrond voor een miniatures-game, maar dan wel een heel mooie.

 

2014-12-08 15.26.51Tijdens het laatste bezoekje aan de Albert Heijn kocht ik deze bijzondere smaakcombinatie. Niet slecht, maar ik ben er nu niet bepaald super enthousiast om. Eigenlijk is het trouwens het voorlaatste bezoekje, want gisteren ben ik snel even binnengesprongen om de nieuwe Allerhande op te halen. Nieuwe inspiratie voor de komende weekmenu’s.

 

2014-12-09 12.09.59(1)Deze zag ik enkele dagen geleden toen ik boodschappen deed. Eigenlijk had ik er eentje moeten kopen, want deze zwarte raafjes zien er echt wel leuk uit.

 

 

 

 

 

2014-12-09 12.19.29(1)Ik kocht wel deze kleine aroma-brander, vermits ik gisteren ook enkele scent chips heb aangeschaft kan ik binnenkort eens wat geurtjes uitproberen.

 

 

kerstdecoratie

 

De vorige keer vertelde ik al dat ik aan het aftellen was naar het moment waarop de Sint terug naar Spanje trok. Ik keek er immers naar uit om de kerstversiering boven te halen. Die decoratie (vooral veel lichtjes staan én hangen ondertussen al eventjes op de juiste plek en zorgen er voor dat het een pak gezelliger is tijdens de donkere, koude én natte dagen.

 

6 gedachten over “Foto-update #29”

    1. Niet echt iets voor mij dan, want mijn kapsel-vaardigheden beperken zich tot ’s ochtends snel een borstel door mijn haar te halen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.