Foto-update: verjaardags-editie

fotoupdate1Eigenlijk is het dit keer geen gewone foto-update maar een heuse verjaardag-special. Afgelopen week was ik immers jarig en zondag had ik een feestje met de familie om dit te vieren. Kijk gerust even mee …

 

2014-07-07 18.10.34Iedereen heeft waarschijnlijk zijn eigen reden om uit te kijken naar een verjaardag. Bij mij spelen kaartjes daar een heel belangrijke rol. Ik hou er ontzettend van om post te krijgen. Liefst geen rekeningen of reclamefolders, maar persoonlijke kaartjes met lieve wensen én die kan je doorgaans twee keer op het jaar verwachten. Mijn kerst én tijdens je verjaardag. Dit kaartje kreeg ik gisterenochtend nog met de post. Een leuke verrassing vermits ik ondertussen geen kaartjes meer had verwacht.

2014-07-07 09.32.48Het was zeker niet het enige kaartje zoals je op deze foto kan zien. Bovendien heb ik ook erg leuke cadeautjes gekregen. De stapel met drie fantasy-boeken én de mooie Ierse bladwijzer heb je al in een eerdere foto-update in close-up kunnen bewonderen. Dit weekend kreeg ik echter ook de dvd van ‘The Hunger Games’. Een tijdje geleden won ik ‘Catching Fire’ dus nu kan ik ze in de juiste volgorde bekijken wanneer ik maar zin heb. Ook het tweede deel uit de Eve Dallas-reeks van J.D.RObb kreeg ik cadeau. Ik ben er heel nieuwsgierig naar vermits ik het eerste én derde deel uit deze serie mocht recenseren maar nog geen kans heb gehad om het tweede boek te lezen.  Binnenkort mag ik ook nog gaan winkelen vermits ik zowel een cadeau bon van JBC als Dille & Kamille heb gekregen én …

2014-07-07 09.33.01een exemplaar van Standaard Boekhandel. Die heb ik gewonnen via een lieve Boekenfee bij Boekenfans en ik kijk er nu al naar uit om hem te kunnen inruilen voor nieuwe boeken. Zoals je op de foto kan zien ga ik nu dus ook iets meer mee met de tijd en ben ik de eigenaar van een Kobo Aura geworden. Hopelijk kan ik daar binnenkort iets meer over zeggen, maar momenteel heb ik hem nog niet uitgebreid kunnen testen. Ik ben zeker niet van plan om afscheid te nemen van het traditionele boek, dat blijft mijn voorkeur dragen, maar dankzij deze E-reader kan ik recensie ebooks zonder probleem lezen én natuurlijk ook een aantal Engelstalige boeken makkelijk online aankopen. Bovendien heb ik nu een plan B tegen dat de ruimte in mijn boekenkasten ooit volledig is ingenomen én ik geen enkel van die boeken wil wegdoen. 😉

2014-07-02 14.40.02Dit mooie boeketje bloemen was natuurlijk ook heel leuk om te krijgen. Ik heb er bovendien een week lang van kunnen genieten. Je kan het niet goed zien op de foto maar naar mijn persoonlijke mening waren het Katniss-rozen. Door de rode en gele rozen leken het immers ‘roses on fire’. 😉

verjaardagsfeestDit jaar is het er dan gelukkig toch eens van gekomen om een foto te maken (dankjewel broer) van het buffet voor we het verorberden. Ik ben er wel eventjes mee beziggeweest, dus nu weten jullie meteen ook waarom ik wat minder tijd had voor Twitter & Co. Voor de geïnteresseerden van onder naar boven: wraps met gerookte zalm, rucola én kruidenkaas, wraps met kalkoen en kruidenvinaigrette, hartige muffins met zongedroogde tomaten, spekreepjes en parmezaanse kaas, smosh, salade met pecannoten, mozzarella én perzik, salade met brie, rucola én rozijnen, frikandon & Zuiderse pastasalade met zongedroogde tomaten, pijnboompitten en basilicum.

2014-07-05 11.51.31Jammer genoeg dacht ik er niet meer aan om een foto te nemen van het dessert-buffet. Deze foto had ik gelukkig nog wel op mijn smartphone staan. Ik vind die vruchten-tiramisu er altijd zo zomers en kleurrijk uitzien. Er was echter ook nog een ijskoude chocoladetaart, mini chocoladekaastaartjes met een bodem van peperkoek, fruitsla (ja hoor, het was een heel gezond dessert-buffet 😉 ) én bananachoc. Geen foto’s dus, maar je kan wel een heel deel van deze recepten op mijn site terugvinden.

2014-07-07 18.10.08Als afsluiter nog de inhoud van het eerste pakje van mijn bestelling bij The Book Depository. Lucky me … meteen met de bladwijzer waarvan ik hoopte dat ik hem zou krijgen. Die bestelling bestaan trouwens uit 9 boeken, dus ik hoop dat de overige 8 exemplaren binnenkort ook aankomen zodat ik kan verder lezen in twee paranormal fantasy-reeksen.

2 gedachten over “Foto-update: verjaardags-editie”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.