Handig gadget voor de digitale lezers

2014-07-04 12.10.46Het blijft iedere keer opnieuw ontzettend leuk om een boek te mogen lezen én recenseren. Onlangs kreeg ik echter een heel ander mailtje binnen via de site. Men stelde me immers de vraag of ik interesse had in het schrijven van een recensie. Tot daar niets nieuws alleen ging het in dit geval niet over een boek maar over deze PadPivot NST Ultra Draagbare Universele Tablet Stand.

2014-07-04 13.27.09Eigenlijk wel grappig dat deze naam zo’n mondvol is want het gadget is zelf is net uiterst compact. Wanneer het is dichtgeklapt past het zelfs in je broekzak of handtas. Toen ik dit filmpje zag leek het me al heel handig in gebruik én dat bleek ook het geval te zijn toen ik hem zelf kon uittesten.

2014-07-04 13.12.51Wanneer ik eerder alleen aan tafel zat en daarom tijdens het eten ook een ebook wou lezen, moest ik een boek gebruiken als onderlegger. Shame on me, ik weet het. Maar dat is dankzij dit gadget gelukkig niet meer nodig. Zelf vond ik het echter ook heel handig om hem binnen handbereik te hebben in de keuken. Normaal loop ik heen en weer tussen de computer en het aanrecht of ik noteer de ingrediënten snel op een stuk papier. Maar zoals je op de foto ziet, was het heel makkelijk om de tablet rechtop te laten staan, zodat ik perfect kon spieken tijdens het bereiden van deze chocoladetaart.

2014-07-04 13.24.00Vroeger zou ik hem enkel gebruikt kunnen hebben in combinatie met die tablet, maar vermits ik gisteren voor mijn verjaardag een Kobo Aura gekregen heb, kon ik ook dit uitproberen. Ik kan jammer genoeg niet al te lang in eenzelfde houding blijven zitten. Wat dus doorgaans betekent dat ik mijn boek even neer moet leggen, een andere zithouding zoek en vervolgens verder lees. Ik had dan ook een beetje schrik dat bewegen een nadeel zou zijn bij het gebruik van de Padpivot, maar eigenlijk viel dat goed mee.

2014-07-04 13.22.47Zoals je kan zien kan ik hem zo wel rechtop zittend als onderuit hangend rond mijn been bevestigen zonder dat de elastiek naar beneden schuift (die kan je zelf afstellen op de juiste maat). Het enige wat ik wel enkele keren voorhad is dat de Ereader loskwam van de zuignap. Maar ik denk dat dit door het materiaal van de Kobo Aura komt vermits die niet helemaal egaal is en er dus makkelijk een beetje lucht kan tussenkomen.

Verder heb ik eigenlijk enkel positieve dingen te melden over deze Padpivot NST Ultra Draagbare Universele Tablet Stand. Hij is immers compact, handig in gebruik én op verschillende manieren te gebruiken.

Wie interesse heeft moet zeker eens naar dit filmpje zien, waarin alle gebruiksmogelijkheden duidelijk in beeld zijn gebracht.

2 gedachten over “Handig gadget voor de digitale lezers”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.