Tiramisu met frambozen (GB)

200g frambozen * 300g mascarpone * 2 zakjes vanillesuiker * 3 eieren * 2 zakjes frambozen of bosvruchtenthee * 16 bourdoirs * 3 el cacao

Klop het eigeel met de suiker en de vanillesuiker totdat de mengeling wit wordt. Voeg de mascarpone toe. Klop het eiwit stijf met een mespuntje zout. Meng het stijve eiwit met de mengeling.Was de frambozen snel. Laat de thee 20 minuten in kokend water intrekken. Dompel de koekjes snel onder in de thee. Plaats een laag koekjes in de glazen, bedek met de mascarponecrème, gevolgd door een laagje frambozen. Ga zo voort met het maken van laagjes, afwisselend een laag koekjes en frambozen en eindig met een laag crème. Plaats de glazen enkele uren in de koelkast. Bestrooi de oppervlakte met een beetje cacao net voordat u opdient. Voeg 2 eetlepels frambozenlikeur aan de thee toe om de koekjes nog meer smaak te geven.