Aanwinsten Juni

aanwinstenIk liet jullie eind vorige maand al weten dat ik van plan was om me deze maand heel braaf in te houden. Geloof het of niet ik heb die belofte waargemaakt. Na de afgelopen maand waarin ik niet één, maar twee keer naar het Boekenfestijn ging heb ik in de maand Juni zelf geen enkel boek aangekocht. Dat ik toch nog vrij veel boeken kan vermelden in deze blogpost heb ik dan ook te danken aan een heel lieve vriendin en enkele uitgeverijen die zo vriendelijk zijn om me recensie-materiaal toe te sturen.

2014-06-29 16.47.48Als vroeg verjaardagscadeau kreeg ik van een geweldige vriendin (die ook nog eens geweldig leuke pakjes weet uit te kiezen) de volgende boeken: ‘Darkfever’ van Karen Marie Moning, ‘Dark Lover’ – J.R.Ward en ‘Gabrielle‘ van Lara Adrian. Ik mocht echter ook de volgende fantasieboeken recenseren: ‘De glazen troon’ – Sarah J.Maas (Uitgeverij Lannoo), ‘Claire‘ – Lara Adrian (LS Amsterdam) en ‘Onbreekbaar’ – Kami Garcia (Moon)

2014-06-29 16.49.36

Ook de maandelijkse portie spanning was voorzien in de vorm van Chelsea Cain’s ‘Verlangen‘ (LS Amsterdam).

 

 

2014-06-29 16.48.56Die spanning werd dan weer gecompenseerd door een aantal opwindende verhalen. Zo kreeg ik ‘Een gevaarlijk verlangen‘ dat geschreven werd door Samantha Young van LS Amsterdam en werden ‘Op zoek naar het onmogelijke‘ & ‘Ik geef me over‘ van Jennifer Probst me toegestuurd door Uitgeverij Lannoo.

2014-06-29 16.48.27Voor de ontspanning zorgden ‘Rozengeur en zonneschijn’ van Jill Mansell (LS Amsterdam) en ‘Verhalen uit Chestnut Street‘ van  Nora Roberts.

 

 

Een heel deel van deze boeken heb ik al gelezen én gerecenseerd, dus door even door te klikken kan je de betreffende recensies heel snel terugvinden indien je daar interesse voor hebt.

En euhm, … deze maand ben ik wel heel erg braaf geweest, dus de komende maand ga ik dat ongetwijfeld een beetje compenseren. Ik heb hier al een hele lijst Engelstalige boeken die ik bij The Book Depository wil bestellen, maar ook een lijstje waar ik zelf mee naar de boekenwinkel kan vertrekken. Mijn nieuwe aanwinsten zullen hier zeker aan bod komen.

2014-06-30 13.03.09Edit: De postbode stond op deze laatste juni-dag nog aan de deur met een nieuw recensie-boek. Alvast een heel leuke manier om deze juni-maand af te ronden. Bovendien weten jullie nu meteen ook welke recensie je nog mag verwachten.

3 gedachten over “Aanwinsten Juni”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.